Site Overlay

6 Carti de citit in 2020

In fiecare an citesc cateva carti din diferite domenii. Ori business si dezvoltare personala, ori romane de dragoste, ori fantezie, ori SF. Ceva tot citesc, dar uite ca nu pot spune exact cate carti citesc pe an. Nu mi-am setat niciodata un obiectiv in sensul asta. Asa ca anul asta am decis sa citesc neaparat 12 carti (minim). Sa citesc o carte pe luna nu e imposibil, oricat de ocupata as fi. 

Ey si inca nu am o lista cu 12 carti de citit, dar am o lista cu 6 carti. Dupa cum urmeaza:

  1. Why we sleep / Despre somn – CLICK AICI
  2. The 4 Hour Workweek / 4 Ore Saptamana de lucru – CLICK AICI
  3. Ugly Love – despre fata urata a iubirii – CLICK AICI 
  4. The subtle Art of not giving a f*ck / Arta subtila a nepasarii – CLICK AICI
  5. The 5 second rule / Regula de 5 secunde – CLICK AICI 
  6. Getting things done / Arta productivitatii fara stres Metoda GTD – CLICK AICI
3 carti pe care le-am citit

Why we sleep / Despre somn

(1) Pentru ca vreau sa inteleg mai multe din acest domeniu si pentru ca poate, doar poate, voi reusi sa am un somn mai bun, sa adorm mai repede si fara problemele actuale. 

4 Ore Saptamana de lucru

(2) Pentru ca… de ce nu? Am tot vazut cartea asta pe ici pe colo si lumea pare incantata de ea, probabil ceva strategii despre cum sa-ti organizezi timpul mai bine, si astfel de informatii sunt mereu bine venite.

Ugly Love


 (3) Acelasi motiv ca la nr. 2, doar ca pe asta chiar am vrut sa o citesc in 2019 si n-am apucat. 

Arta subtila a nepasarii

(4) Pentru ca am vazut un TED Talk despre asta si de acolo am aflat despre carte. De atunci am pus ochii pe ea si vreau sa o tai de pe lista in 2020. 

Regula de 5 secunde

(5) Asta este o carte pe care o am deja, pe care am inceput sa o citesc deja si nu am terminat-o, din diferite motive care nu tin de saraca carte. E chiar misto din cate am citit pana acum, si in plus, sunt fana Mel Robins. 

Arta productivitatii fara stres

(6) O alta carte pe care am inceput-o in 2019 si pe care n-am reusit sa o termin. S-au intamplat multe in viata mea in 2019 si se pare ca n-am avut prea mult timp ( sau chef) pentru carti de genul asta (am citit seria Marea Sfaramata in shimb, haha). E musai sa-mi termin lectura.


Pe langa astea, am in cap ca vreau sa citesc seria Jocurile Foamei, pentru ca am vazut toate filmele si mi-au placut tare mult, si cred ca mi-ar placea sa citesc adevarata poveste. Also, mai am o carte din seria Marea Sfaramata si anume ”Jumatate de razboi” de citit, ultima din serie, pe care o termin luna asta. Si mai vreau. Orice sugestie este bine venita, din orice domeniu, eu o sa-mi fac temele si daca imi place ceva, bag pe lista :))

Am mai scris despre carti AICI , AICI si AICI.


Asadar, astept sugestiile voastre, recomandarile voastre mai bine zis, ca sa-mi maresc lista cu carti de citit. Sper sa aveti parte de un 2020 cat mai productiv, un an implinit din toate punctele de vedere, si sa va atingeti toate obiectivele in noul an. Salut! 

Author: Mara

Makeup artist, blogger si vlogger. Norocul face sa-mi pot exprima creativitatea atat in job-ul de zi cu zi, ca makeup artist, cat si prin scrisul pe acest blog, prin fotografiile pe care le fac modelelor sau poduselor si videoclipurile pe care le creez pentru canalul de YouTube. Toate se imbina perfect si le puteti descoperi rand pe rand pe acest blog devenit baza a tot ceea ce fac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 MARA. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up