Site Overlay

“Makeup is not a mask that covers up your beauty; it’s a weapon that helps you express who you are from the inside.” – Michelle Phan

Activități și poze

Trebuie să mă scuz iar-din nou pentru absență dar câteodată chiar nu găsești timp pentru scris sau pentru postat. Ieri seară însă am rămas singură câteva ore, timp în care am putut scrie și face câte ceva prin casă, printre care despodobit 🙁 .
Vreau să vă povestesc câte ceva din aceste zile ca să mă simt eu mai puțin vinovată :)) și dacă mă gândesc mai bine am să pun și câteva poze.

Cu câteva zile în urmă am sărbătorit un an de relație ( oficială hahaha). Ziua de 4 Ianuarie a fost o agitație totală. Am gătit  ( pentru musafiri ) vreo 8 persoane în total, am primit o mică atenție și când în sf am rămas doar noi am ieșit la un pahar.
Am ales să gătim ( pt. că am gătit împreună ) creveți și somon iar din acest motiv am început a găti după ce au ajuns musafirii pentru că totul trebuia mâncat cald. Creveți cu sos pana ca prim fel ( specialitatea lui, eu habar n-am să-i gătesc ) iar eu am pregătit somonul și sparanghelul. Salată de rucola cu parmezan. Cartofi la cuptor. Maioneză. Sos special pentru somon. Foooarte bine a ieșit totul însă multă presiune pentru că a luat mai mult timp decât mă așteptam și musafirii au devenit nerăbdători mai în glumă sau mai în serios. :))

După ce am mâncat și m-am relaxat considerabil, mândră de noi și de masa delicioasa pe care am devorat-o, am primit un inel pe care eu am pus ochii de mult și acum când nu mă așteptam l-am primit.. ( nu mă așteptam pentru că mai este puțin și plecăm în vacanță în țară și nu aveam în plan cheltuieli ).

image

image

Apoi după ce toată lumea a dispărut, am lăsat totul vraiște și am ieșit frumușel la un pahar. La întoarcere evident că nu am stat nici unul la bucătărie spălând vase, era încă ziua noastră ce naiba și am lăsat tot pe a doua zi. Și pentru că eu nu pregătisem nici o surpriză, am avut ideea strălucită de a-i oferi iubitului meu o seara spa. I-am pus mâinile și picioarele la înmuiat în apă caldă spre fierbinte cu ulei aromatizat relaxant și alte chestii și i-am oferit o manichiură și o pedichiură ca la carte! Am uitat să fac poze înainte/după cu manichiura dar am cu pedichiura :))

image

Pe 5 ianuarie nu am mai făcut nimic. De ce? Pentru că..surpriză! Am plecat în Belgia în Bruxelles. Cu treabă și cu timp limită dar tot ne-am făcut câteva poze și am hrănit o lebădă drăguță.

image

image

Era să uit, prin B peste tot sunt soldați înarmați patrulând sau stând pur și simplu de paza. Puțin creepy.

image

image

Am ajuns acasă seara, obosiți iar dezastrul din bucătărie l-am amânat din nou. Vă imaginați ce am făcut jumate de zi pe 6. Iar restul cu alte treburi.
Acum e 7, stau pe canapea, abia am terminat de despodobit ( așa se scrie nu?), cu această ocazie am făcut și ceva curățenie iar acum mi-am pus serialul la încărcat și vă scriu vouă. E prea târziu să mai postez așa că…pe mâine!

Kisses and take a care of yourself!

image

image

image

image

Like ☆ Share ☆ Follow Me :
FacebookBloglovin
TwitterInstagram

Author: Mara

Makeup artist, blogger si vlogger. Norocul face sa-mi pot exprima creativitatea atat in job-ul de zi cu zi, ca makeup artist, cat si prin scrisul pe acest blog, prin fotografiile pe care le fac modelelor sau poduselor si videoclipurile pe care le creez pentru canalul de YouTube. Toate se imbina perfect si le puteti descoperi rand pe rand pe acest blog devenit baza a tot ceea ce fac.

10 thoughts on “Activități și poze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 MMaraStyle. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up