Site Overlay

Articol de umplutura si bla-bla

Heeeellow friends, ce mai faceți? Cum o mai duceți? Ce se mai petrece pe aici? Îmi vine greu să încep fără articolul acesta de umplutură și ”bla-bla”, după ce am lipsit atâta timp. 


Anul 2018 din a fost mai mult decât m-am așteptat și în același timp mai puțin decât am sperat.

Probabil așa va fi mereu, cu suișuri și coborâșuri și niciodată nu vom fi complet mulțumiți. Acum sper ca în 2019 să pot da startul mai multor proiecte și ideile pe care le am să prindă contur și în realitate. (scriam asta pe la începtul anului he-he :)) )


Am citit acum ceva timp articolul Anei (click aici) despre perfectionism, autocritică distructivă, despre sentimentele copleșitoare care te macină când îți dai mai mult decât poți duce și mai ales cât de greu este să corectezi acest obicei nesănătos. M-am regăsit în fiecare cuvânt și mă bucur că am conștientizat problema asta la mine și că lucrez la un “better me” de cateva luni bune.


Toate listele cu lucruri de făcut pot face mai mult rău decât bine, dacă nu știm când să spunem “stop”, cum să spunem “nu”, dacă nu ne dăm timp liber și ne credem super eroi cu puteri supranaturale. 


De când mi-am dat seama cât de mult m-au afectat obiceiurile mele proaste, că doar eu am puterea de a-mi schimba viața și că ar fi cazul să nu mă mai victimizez căutând mereu scuze, am început să mă documentez despre cum pot să fac asta și să găsesc un echilibru în toate. Organizarea timpului, puterea deciziilor de moment, metode prin care să doborâm obiceiurile proaste și cum să construim altele noi, sunt doar o mică parte din subiectele care mă interesează. Trebuie să știm totuși că schimbările nu se fac cu una cu două și că dezvoltarea personală e o muncă continuă, bazată pe disciplină și voință.


Toate se leagă între ele și într-o zi, dacă sunteți interesate, promit să dezvolt mai mult ideile în articole separate. Ce să zic, pe lângă frumusețe, îngrijirea pielii și machiaje, sunt mult mai multe subiecte care mă pasionează și pe care mi-aș dori să le abordez mai des pe blog, dacă tot e spațiul meu de desfăsurare care ar trebui să mă reprezinte.

Și că tot veni vorba de asta, mi-am început activitatea ca makeup-artist în Cluj, unde m-am și stabilit de altfel, vă las linkul către pagina de Facebook (click aici) și portofoliu (click aici) dacă vă interesează serviciile mele. Mă găsiți și pe Instagram dacă sunteți fane Insta, unde postez look-urile pe cliente și mini videouri cu întreg procesul de ”transformare” și poze înainte/după. ♥


Și parcă mi-e dor de un tutorial clasic de machiaj, și de un review ca la carte, și, și, și… revin cu forțe proaspete, asta e sigur!


Acestea fiind spuse, vă las sperând că v-am stârnit curiozitatea și vă trimit îmbrățișări. 
Ce subiect vă interesează cel mai mult? Ca să știu cu ce să încep. ✌

Author: Mara

Makeup artist, blogger si vlogger. Norocul face sa-mi pot exprima creativitatea atat in job-ul de zi cu zi, ca makeup artist, cat si prin scrisul pe acest blog, prin fotografiile pe care le fac modelelor sau poduselor si videoclipurile pe care le creez pentru canalul de YouTube. Toate se imbina perfect si le puteti descoperi rand pe rand pe acest blog devenit baza a tot ceea ce fac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 MARA. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up