Site Overlay

Secretul unui Beauty Blender curat!

M-am gândit mult dacă să fac sau nu acest articol și am decis într-un final că ar fi de folos.
image

Când am vorbit despre Beauty Blender în articolul de AICI am specificat că pentru curățare este nevoie de soluția specială de la ei (care este destul de scumpă), altfel va rămâne pătat. Eu nu am cumpărat-o ci l-am spălat cu diferite săpunuri lichide. Pe mine nu mă deranjează petele atâta timp cât eu știu de câte ori îl curăț. Tot trecând de la un săpun la altul, am descoperit unul care îmi curăță burețelul complet. A scos toate petele și nici nu a afectat textura/calitatea buretelui.
Da, foarte serios! Acum, problema e că acest săpun lichid minune se găsește exclusiv în supermarketurile de aici fiind un săpun brand propriu. De aceea am găsit soluția: eu îți dezvălui ingredientele săpunului iar ție îți revine misiunea de a găsi un săpun cu ingrediente similare. Și sper să funcționeze pentru tine la fel cum funcționează pentru mine!
image

Așadar Succes și aștept feedback pozitiv/negativ dacă vor funcționa ingredientele secrete care nu mai sunt secrete acum!

Cu drag,

image

Take care!
Kisses!
💋

For more
don’t forget to :
Like⭐Share⭐FollowMe

💛
Bloglovin
💙
Facebook
💜
Twitter
💚
Instagram
💞

9 thoughts on “Secretul unui Beauty Blender curat!

    1. Da..am folosit și eu dar a trebuit să aplic de 2 sau de 3 ori ( în funcție de cât de mozolit era buretelul meu) dar când am dat peste ăsta..și când l-a curățat din prima.. M-am îndrăgostit.. :)))) l-am lăsat pe Dove deoparte. Cred că au aproximativ aceleași ingrediente..

    1. Am să încerc de curiozitate dar eu deja am găsit săpunul perfect :d e de mâini “creamy” dar e curăță burețelul perfect din prima.

  1. Buna! As dori sa achizitionez cat de curand Beauty Blender. Am facut o pauza de la buretel deoarece la fel, tenul a inceput sa mi se usuce si m-am gandit ca e de la faptul ca foloseam sapunul lichid DOVE care am vazut ca ar contine ceva cu benzil-alcool in compozitie. Nu stiu daca e o cantitate atat de mare sau daca e asa puternic acest alcool dar ma gandeam ca poate faptul ca spalam buretelul cu acel sapun ar fi avut o influenta, desi nu sunt sigura. Ti s-a intamplat vreodata ceva asemanator?

    1. Nu am mai auzit asa ceva sincet, mereu am grija sa clatesc buretelul bine. Sunt fete care isi spala buretelul chiar cu sapun lichid de vase, si nu patesc nimic. Poate altceva ti-a provocat reactia asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 MARA. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up