Site Overlay

“Makeup is not a mask that covers up your beauty; it’s a weapon that helps you express who you are from the inside.” – Michelle Phan

Cadouri pe ultima 100 m de Valentine’s Day

image

Mi s-a întâmplat de multe să amân ori n-am avut timp ori n-am avut idei și mereu m-am trezit că mai sunt câteva zile și nu am pregătit nimic pentru persoana iubită.

E normal să ne arătăm sentimentele zilnic nu doar la ocazie și între timp să ne comportăm ca și cum nu ar exista. Dar adevarul este că nu în fiecare zi ai timp să oferi mici atenții, să compui o declarație sau să lași totul deoparte pentru o zi în doi. Totuși o facem într-un mod subtil ” Ai grija de tine ” ” E frig, îmbracă-te gros ” ” Pune-ți centura “.

Pur și simplu timpul, stresul, grijile nu le lasă acest răgaz. De aceea eu cred că ocazia acestui Valentine’s Day și ocazia Dragobetelor sunt zile perfecte pentru care ne putem pregăti din timp și ne putem surprinde plăcut partenerul/partenera.

      Dar ce facem dacă nu ne-am pregătit din timp? Aici sar eu în ajutor, că am experiență să rămân în urmă cu cadourile.

1. 100 Motive pentru care Te iubesc ( 100 reasons to love you )

Cred că este ușor de găsit aceste 100 de motive, nu căutând pe google ci căutând în mintea noastră toate acele mici calități sau imperfecțiuni perfecte ale persoanei iubite pe care doar noi le observam. Ele sunte cele care îi fac atât de unici și iubibili.
După ce ai întocmit lista cu acele 100 sau mai multe motive rămâne la imaginația ta să le transformi într-un cadou. Eu le-aş scrie fiecare pe câte un bilețel, le-aş împături și le-aş pune într-o cutie în formă de inimioară.

image

image

sursă

2. Pluș

Da, exact! Pluș! Există atât de multe modele de pluș  ( Ursuleți, inimioare, tigri, balene și alte cele ). Nu mizați pe faptul că este un cadou învechit sau pentru copii. Nu. Gândiți-vă o secundă. Pentru o Ea este ceva mai normal, poate banal dar romantic și drăguț și cu siguranță îl va prețui și îl va păstra mult timp. Dar pentru un El? Da, de ce nu? Cred că ar fi cea mai mare surpriză! Niciodată nu se va aștepta să primească un leu de pluș cu o inimioară între dinți! 😉 Fiți creativi! Și dacă ați rămas fără timp atunci este perfect!

image

sursă

3. Pandativ/Breloc

Când timpul te presează, dă fuga la un magazin cu bijuterii și cu siguranță nu vei da greș. Nu trebuie să fie ceva scump. Ceva micuț care să îl / o  reprezinte.
Dacă este o misiune imposibilă chiar un breloc ar fi soluția. Cu siguranță aveți amândoi câte un rând de chei. Jumătate tuuuu jumătate eeeuu…. Te-ai prins tu!

image

image

Sursă

image

sursă

image

sursă

image

4. O declarație de dragoste!

De când nu ai mai făcut o declarație de dragoste? De când nu ai mai pus pe hârtie rânduri siropoase pentru cineva special? Acum e ocazia potrivită. Cred că oricine ar aprecia sinceritatea. Există “n” feluri de oferi o declarație de dragoste. Tu găsește-o pe cea potrivită vouă!

image

image

image

sursă

5. Căni/ Papuci de casă/ Pernă

Cred că ați văzut tot felul de căni, cu tot felul de mesaje sau chiar în formă de inimă. Dacă aveți suficiente zile rămase până la momentul special, chiar o cană personalizată ar fi un super cadou.

image

sursă

Papucii de casă poate nu sunt cel mai minunat cadou dar cu siguranță e idee atunci când ai rămas fără sau când deja le-ai făcut pe toate celelalte.

image

Pernă în formă de inimioară/ pernă cu poza voastră/ pernă cu orice doriți voi adorabil și potrivit pentru el/ea. De ce nu? O va ține în brațe în fiecare noapte.

image

image

sursă

6. Tricou personalizat

Aici posibilitățile sunt infinite. Cu poze, cu mesaje, handmade, cu carioci etc etc. Poți crea cel mai trăsnit cadou pe care l-ai oferit până acum.

image

Sper că v-am dat niște idei de ultim moment. Un Valentine’s așa cum vă doriți!

💋

Like ☆ Share ☆ Follow Me :
FacebookBloglovin
TwitterInstagram

7 thoughts on “Cadouri pe ultima 100 m de Valentine’s Day

    1. Daaa..pentru ei este mai greu. Ei nu poarta inimioare la gât sau la mână, nici inele…e mai greu să găsești ceva romantic și care să-i placă :))!

    2. :))))) exact:)) noi ne mulțumim și cu flori..ne arata ca s au gandit…dar noi ce mica atentie putem da? Un buchet de jocuri pt pc….un buchet de bilete la fotbal…un buchet de abonamente la sala…..:))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 MMaraStyle. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up