Site Overlay

“Makeup is not a mask that covers up your beauty; it’s a weapon that helps you express who you are from the inside.” – Michelle Phan

Ceva drăguț

image

Nu aveam în program nici o postare astăzi dar în timp ce așteptam tramvaiul derulam de zor așa-zisul perete Facebook. Tot trecând peste aceleași poze și videoclipuri am sesizat una nouă. Nu știu dacă povestea este reală sau mă rog, dacă așa este continuarea pozei dar mi s-a părut a fi foooarte drăguț.

Zice cam așa: ” Soțul își ajuta soția să își aleagă un produs de make up care să se potrivească culorii tenului ei. Ea era ( eu zic că părea) foarte îngrijorată și preocupată să-și găsească produsul potrivit iar el, de necrezut, a fost de un mare ajutor. Ea era într-un moment “al fetelor” panicată încercând să găsească ceva potrivit. El a calmat-o, a ajutat-o să găsească culoarea potrivită și i-a sărutat fruntea. “.

Dacă așa a fost continuarea mi se pare fooarte drăguț. Defapt mai mult decât drăguț. Bărbații în general nu au această răbdare, să stea după tine, nici măcar într-un Mall plin de haine, unde ar avea și ei ocazia să mai pună ochii pe ceva da’păi la standurile cu make up unde știiiiim noi cât de mult ne lungim. Dar să ne ajute?? Uau..

Dacă nu a ajuns și pe la voi pe Facebook Share share share!

image

Like⭐Share⭐FollowMe
💛
Bloglovin
💙
Facebook
💜
Twitter
💚
Instagram

💞

Author: Mara

Makeup artist, blogger si vlogger. Norocul face sa-mi pot exprima creativitatea atat in job-ul de zi cu zi, ca makeup artist, cat si prin scrisul pe acest blog, prin fotografiile pe care le fac modelelor sau poduselor si videoclipurile pe care le creez pentru canalul de YouTube. Toate se imbina perfect si le puteti descoperi rand pe rand pe acest blog devenit baza a tot ceea ce fac.

16 thoughts on “Ceva drăguț

 1. How cute! Eu am ratat povestea asta si ma bucur ca ai postat-o! Sa stii ca eu stau super putin in magazine si de cele mai multe ori merg tintit, pentru ca mi-am facut deja documentarea de pe net 🙂 mai pettec pauzele de pranz prin librarii, magazine de cosmetice, haine sau decoratiuni, dar doar pentru relaxare, nu ca sa fac shopping (ma realaxeaza sa ma uit la lucruri frumoase si la carti)

  1. La mine e imposibil! Chiar dacă merg cu lista făcută mereu dau peste ceva nou, rămân fascinată de altceva,îmi dau seama că nu mai vreau aia, vreau cealaltă.. Iar la haine trebuie să probez mult din cauza conformației corpulu meu :)) Dar am noroc cu un iubit răbdător și interesat de ceea ce cumpăr! Momentan hahahaaha :)))

  2. MMara…same here! La fel si in ceea ce priveste lista de cumparaturi, si probatul hainelor. Unde mai pui ca sunt un pic…claustrofoba!

  3. Ana, sa stii ca oricat de aglomerata sunt, aranjez lucrurile sa iau acea pauza de pranz. Ma ajuta sa imi limpezesc gandurile, sa fiu mai eficienta si sa mai imi rezolv si eu din ale mele 😀

  1. Hahahahahah:)) dar în timpul ala poți să vezi haine și pentru tine.. Și atunci ai împușcat doi iepuri dintr-o lovitură… Îți mai dai și tu cu parereaaa..nu te trezești că s-a îmbrăcat ca pentru bal mascat…etc…etc…:)) ce zici?

 2. ghelbere elena says:

  Nu, nu se poate! Unde se afla un asemenea barbat? Ei nu au rabdare nici la cumparaturi pentru cele necesare casei dar sa merga cu tine sa-ti cumperi cosmetice. E o raritate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 MMaraStyle. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up