Site Overlay

Cum să folosim corect The Beauty Blender

Beauty blender-ul nu mai este o noutate în lumea machiajului dar pentru cele care abia au intrat în această sferă, poate fi o noutate modul corect de folosire a acestui burețel minune.
Înainte să îmi cumpăr și eu unul am tot văzut tutoriale de machiaj în care fetele foloseau acest burețel când aplicau fondul de ten, corectorul chiar și pudra. Dar nu am văzut în nici unul ce faceau înainte de a-l folosi fapt pentru care multe din noi greșim.
Primul meu Beauty Blender nu a fost cel original ci unul mai ieftin, nici nu mai știu de unde. Normal că rezultatele nu erau asemănătoare cu cele oferite de burețelul original dar erau mai bune decât atunci când foloseam degetele.
Într-un final m-am îndurat să îmi cumpăr originalul, care după cum bine știți are un preț piperat, dar nu regret. E o investiție bună.
Înainte nu înțelegeam de ce în poze arată așa mic iar cel din tutoriale era dublu ca mărime dar dacă nu știți deja veți afla cititnd în continuare.
De când îl folosesc am tot citit review-uri și am vizualizat filmulețe pe youtube iar cele mai comune greșeli le-am selectat și le voi enumera pentru voi.

Folosirea corectă și greșeli comune :

1. Înainte de folosire se umezește burețelul:

Se pune sub jetul de apă, se strânge bine în pumn să eliminăm surplusul de apă, dacă vreți să îl folosiți direct se pune într-un prosop curat și se mai strânge o dată acolo. Dacă aveți timp, până aplicați crema/serul/baza de machiaj, îl lăsați să se zvânte.
Aceasta este regula numărul unu dar și cea mai comună greșeală. Greșeală pentru că multe din noi NU îl udăm înainte. Dacă nu îl udați veți consuma mai mult produs. Apa respinge fondul de ten/corectorul depinde la ce îl folosiți iar în acest fel burețelul nu va absorbi mult produs, deci nu veți consuma mai mult decât trebuie.
Dacă achiziționați burețelul în cutie veți primi și un mini tutorial în care vă arată cum să îl folosiți corect. Dar multe site-uri îl vând ori fără cutie (fiind mai ieftin) ori ambalat în cutia lui originală  ( fiind mai scump ). Dacă îl achiziționați fără, nu primim instrucțiunile și îl folosim ca atare.

2. Se tapotează produsul dorit prin mișcări scurte.

Când folosim degetele sau pensula, întindem produsul cât mai uniform până obținem rezultatul dorit. Pe alocuri tapotăm cu degetele. În cazul burețelului, folosim doar tehnica tapotării. Nu întindem! Tapotăm prin mișcări scurte pornind din centrul feței spre exterior. Forma lui ovaloidă ne oferă o parte rotundă ușor turtită pentru zonele ușor de accesat iar pentru zone ca cea din colțul ochiului, baza nasului, putem aplica cu ușurință produsul cu partea cealaltă a buretelul mai ascuțită.

3. Curățarea beauty blender-ului.

Acesta se poate spăla după fiecare utilizare sau o dată la 3-4 utilizări după preferințe. O greșeală ar fi aceea că ne panicăm dacă acesta rămâne pătat. Am observat că dacă nu folosim soluția specială folosită de ei, acesta rămâne pătat. Și ce? Dacă nu ne permitem să ne cumpărăm acea soluție ( de asemenea scumpă) nu vă panicați. Pe mine una nu mă deranjează să rămână pătat și nu înseamnă că rămâne murdar. Important este că își face treaba și cu pete și fără.

4. Nu aruncați cutia.

Dacă aveți cutiuța lui, nu o aruncați. După ce ați terminat treaba cu el, îl puneți înapoi în cutie. În felul acesta îl protejați de impuritățile care se pot lipi de el dacă îl lăsați așa prin trusa de machiaj. O altă utilizare ar fi cea de suport. Pentru că acesta își dublează mărimea, și nu aveți cutia mare, o aveți pe cea mică,nu e nici o problemă dacă nu mai încape decât forțat. Îl puteți pune ca pe scaun. Pe măsură ce se usucă, revine la forma inițială și intră singur în cutie.

image

Acestea au fost sfaturile dar și greșelile pe care unele dintre noi le facem. Sper ca această postare să fie de ajutor, eu am cules informații de când l-am cumpărat pentru că am vrut să îl utilizez corect, și m-am gândit să împărtășesc și cu voi experiența mea.

Pupicei
💋

Like ☆ Share ☆ Follow Me : FacebookBloglovin

5 thoughts on “Cum să folosim corect The Beauty Blender

  1. Da chiar este foarte tare! Dacă îl folosești la aplicarea fondului de ten, nici nu se va observa că ai. Este poros și oferă un finish natural. Dar ce-i drept e scumpuț pentru un burete :)) 80- 100 lei.

  2. I’ve been browsing online greater than three hours lately, but I never found any interesting article like yours.
    It’s pretty value sufficient for me. Personally,
    if all web owners and bloggers made good content as you probably did, the web will probably be a lot more helpful than ever before.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 MARA. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up