Site Overlay

“Makeup is not a mask that covers up your beauty; it’s a weapon that helps you express who you are from the inside.” – Michelle Phan

Cumpărături Kiko și BhCosmetics

Hello hello!
Nu pot să cred ce repede a trecut timpul. Am avut un program încărcat și am tot amânat o postare pregătită încă de la începutul lunii. Mi-a lipsit scrisul și sper ca de acum să revin la ritmul meu obișnuit de postat mai ales că am câteva chestii să vă arăt din timpul în care am chiulit.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Astăzi vă arăt produsele pe care le-am cumpărat cu ocazia reducerilor de Black Friday. O ofertă foarte atractivă am primit-o în mail de la Kiko Milano. Aveam deja câteva produse de la ei și am zis de ce nu? Oferta era 30% off pentru cumpărături online iar în magazin, la cumpărarea a trei produse, primeai 3 gratuite. Cea din urmă ofertă mi-a făcut cu ochiul şi cu prima ocazie am trecut prin magazin. Normal că din cele 6 produse alese plăteai 3 şi anume pe cele mai scumpe dar e o adevărată economie 3 gratuite. Aceasta a fost alegerea mea:

1. Eye base primer

image

2. Kiko Stylo

image

image

3. Matifying fixing Invisible powder

image

image

4. Ojeeeee

image

Din păcate noanțele nu au nume. În magazin aveau dar pe ambalaj nu. Abia aștept să vă vorbesc în viitor despre fircare în parte.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

O altă ofertă interesantă am văzut-o pe site-ul BhCosmetics. Am descoperit acest site prin intermediul YouTube-ului deoarece o urmăresc pe Carli Bebyl și ea are o paletă foarte drăguță la ei. Încă nu am cumpărat-o dar este pe listă. În schimb tot cu ocazia Black Friday am pus ochii pe câte ceva. Din reviewurile pe care le-am citit pe site produsele sunt lăudate. Raportul calitate-preț satisfăcător așa că nu am stat prea mult pe gânduri și am comandat :

1. Glitter

image

2. Enhancing Eyes 12 colors eye shadow palette

image

image

3. Wild child baked eye shadow palette

image

image

Am așteptat destul de mult comanda și din cauză că nu am primit mailuri cu avansarea ei ( doar confirmarea primirii comenzii şi trimiterea coletului ) m-am gândit la un moment dat că nu voi mai primi coletul dar atunci când mă așteptam mai puțin a venit. Urmează să vi le prezint în parte pe fiecare cu swatchuri și tot tacâmul așa că fiți pe fază!

image

Acestea au fost produsele comandate. Îmi pare rău că vin așa târziu cu postarea dar credeți-mă abia am avut timp să respir cu aranjamentele și călătoritul de colo-colo. Abia aștept să vă arăt și vouă ce am făcut deci ținem legătura.

Pupici & take a care of yourself
❤❤❤

Like ☆ Share ☆ Follow Me :
FacebookBloglovin
TwitterInstagram

7 thoughts on “Cumpărături Kiko și BhCosmetics

    1. Eh. Comanda a venit din USA deci mă gândeam că va dura transportul dar faptul că nu am primit un termen doar 3-4 zile de la confirmare va fi trimis 3-4 zile de la trimitere se va intampla nu stiu ce si m-am trezit cu coletul la usa:))

  1. Wow, imi creste sufletul cand vad atatea farduri, de abia astept sa citesc review-urile. Am avut si eu un primer de la KIKO pentru fata, dar nu mi-a prea placut pt ca mi-a uscat putin tenul, dar asta a fost demult. Oricum ma gandesc ca au mai chimbat formulele in timp, iar cel pt ochi poate este chiar bun. In rest, ador ojele KIKO, pacat ca in Cluj nu este un magazin oficial KIKO…
    Foarte dragute pozele. Ce aparat foto folosesti?

    1. :))) o să te dau pe spate cu răspunsul meu :))) momentan folosesc my sweet old phone Smamsung S4….care oricum nu mai face poze cum făcea înainte și trebuie să îl schimb:)) Și eu abia aștept să fac review la toate. Probabil ca da, au mai schimbat formulele, primerul de ochi are o consistență ciudată dar o să vb despre într-un articol. Te pup :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 MMaraStyle. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up