Site Overlay

“Makeup is not a mask that covers up your beauty; it’s a weapon that helps you express who you are from the inside.” – Michelle Phan

Cumpărături

image

Duminică,4 Octombrie 2015,
O zi de relaxare pentru mine în care mă răsfăț și eu cum pot. Chiar dorm (puțin) mai mult, ies în oraș să beau cafeaua, să mănânc și mă întâlnesc cu câțiva prieteni. Dar cel mai important fac nițel shopping. Știu, ciudată zi mi-am ales dar na, timpul ăsta bată-l vina!
Am plecat la cumpărături cu gândul că am rămas fără demachiantul meu drag (pe care l-am cărat din Ro) și că mi-ar trebui o pudră.
M-am întors cu vreo 50 de euro în minus decât mi-am propus și fără pudră  (că nu m-am putut decide.. caut una translucidă, dacă știi una mișto zi-mi şi miiiiiieeee) dar sper că merită!

Ce mi-am cumpărat :

image

1. În urma unor cercetări am descoperit fooarte multe review-uri pozitive despre demachiantul bifazic Double Effect de la Nivea. Eu sunt adepta laptelui demachiant dar am zis că încercarea moarte n-are! Așadar l-am luat! Impresia mea într-o postare viitoare.

image

2. Tot din cercetări am aflat că merge foarte bine în combinație cu Garnier Micellar Cleansing Water. Combinație zic nu pentru că le-am amesteca cumva dar pentru că se folosesc consecutiv.

image

3. Styliste ULTÎME – Satin Frizz Control. Defrizz Cream de la Schwarzkopf. Sincer, nu știu nimic despre aceasta nici nu m-am interesat înainte să o cumpar. Mi-a venit pe moment :)). Ei spun că ar fi o crema ce te ajută să îți ții părul sub control. Dacă ați testat-o deja, comment please. Eu încă nu, dar urmează.

image

4. New Wave – ultra strong power hold (5) de la Wella. Tocmai ce am terminat un tub de fixativ de la Nivea cu care spre final nu m-am înțeles foarte bine, deoarece am observat eu ca mi-a uscat scalpul. Poate nu e total vina spray-ului dar am găsit eu țap ispășitor!:)) Acum e rândul Wella.

image

5. Chiar dacă baia e full de geluri de dus, mereu găsesc loc pentru altul : Therme – Thalasso shower gel. Am vrut doar să îi simt mirosul, dar m-a cucerit. Miroase suuuuper <3

6. Nu prea folosesc concelar dar am văzut într-un tutorial de make-up că Lumi Magique de la L`Oreal face treabă bună și împotriva cearcănelor dar și ca iluminator. Mi-am amintit de el în shop când am văzut standul de make-up și am zis ” de ce nu?”. Încă nu-mi pot face o părere dar urmează.

image

7. Celebra perie Tangle Teezer. Am avut o mica luptă interioară când am văzut-o, deoarece nu voiam să dau 15 euro doar pe o perie din plastic(cred)…daaaar se spune că face minuni într-ale descâlcitului și părul meu cam are nevoie.

image

8. Când fac duș fără a-mi spăla părul din cauza aburului mi se ridica o coroană de păr formată din firicele mici și cârlionțate. E enervant. Sper ca această cască de duș să fie folositoare.

image

9. Nu am folosit până acum o mănușă pentru body scrub, cred că merge și pentru fața, dar ar fi timpul :)) Ce-i drept culoarea m-a atras…și pentru 2euro în plus la cheltuieli….am adăugat-o în coș.

10. În final, am văzut gentuța asta mica pentru make-up și cum port genți mari în general când ies undeva, îmi rătăcesc mereu cele necesare pentru o reîmprospătare a lookului. Nu ocupă mult loc, are un buzunărel de plasă înăuntru și trei elastice orizontale. E perfectă! Momentan! Hahahha

image

Am mai luat niște clămițe, bureței, moațe blabla. dar nu le-am pus în poză că n-are sens :)).

Puuuupici!
💋

Aștept păreri! O zi splendidă!

5 thoughts on “Cumpărături

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 MMaraStyle. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up