Site Overlay

Crossfire de Sylvia Day – recenzie

 

image

Am descoperit de curând o serie de cărți impresionantă. Are puțin din toate dar cel mai mult este romance.

Dacă începeți să citiți vol 1. vă veți duce cu gândul la 50 de umbre dar pe parcurs puteți vedea că nu are nici o legătură. Majoritatea care au citit au comparat cele două serii însă au ajuns la aceeași concluzie și anume că sunt total diferite. Deci să nu renunțați doar pentru că vi se pare că aduc una cu alta pentru că merită citită în continuare.

image

Este vorba de seria Crossfire de Sylvia Day care cuprinde 5 volume. Sunt lansate și traduse doar 4 dintre ele. Al 5 lea volum va fi lansat pe 5 aprilie 2016. Să vă prezint minunatele volume :

Atracția / Bared to you

image

Revelația / Reflected in you

image

Împlinirea / Entwined with you

image

Fascinația / Captivated by you

image

Al 5 lea volum este One with you ( care va fi lansat în aprilie 2016 )

Eva și Gideon sunt doua persoane cu un trecut tumultos. Se întâlnesc “întâmplător” în clădirea unde Eva urmează să lucreze, proaspăt mutată în New York. De aici vă las pe voi să descoperiți cum evoluează povestea. Nu vreau să vă stric surpriza.

Eu le-am terminat pe toate 4 si astept cu nerăbdare the next and the last One with you! Cred că iarna e anotimpul perfect de citit această serie dacă mă gândesc cât de mult te poate încălzi. :))

Știu că preferabil este să avem cartea în mână dar pentru cei cărora le place și cititul de pe telefon/tabletă am să vă las linkurile de unde puteți descărca volumele în versiunea e-book.
Vol1
Vol2
Vol3
Vol4

Spor la citit!!! 💋

Like ☆ Share ☆ Follow Me :
FacebookBloglovin
TwitterInstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 MARA. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up