Site Overlay

“Makeup is not a mask that covers up your beauty; it’s a weapon that helps you express who you are from the inside.” – Michelle Phan

Doamne, păzește!

UPDATE: Ca să vedeți și voi ce eu nu mai pot exprima în cuvinte! Este de necrezut comportamentul omenirii în momente ca acestea, vă propun să da-ți click AICI. Este o pagină de facebook unde am văzut cele mai teribile comentarii și postări. Foarte puține utile și nu înțeleg de ce nu se șterg postările intolerabile! Câteva poze preluate de acolo :
image

image

image

IN CE ȚARĂ TRĂIM?

Citesc și plâng. Citesc și mă enervez când văd atâta prostie, atâta ignoranță, atâta răutate! Nu-mi vine să cred că în secolul nostru tinerii sunt atât de imbecili. Și nu numai! Cum să spui ” Era un concert de rockeri deci bine le-a facut am mai scapat de niste nebuni!”.

image

E groaznic. Bă voi nu vă gândiți că se putea să fiți voi acolo? Sau prietena/ul voastră/u ?? Bă voi nu vă gândiți la gravitatea celor întâmplate? Cum Doamne să spui că e din cauză că e a 666 a sărbătoare sau că trupa se numea Goodbye sau că ultima piesă avea nu știu ce nume? Bă cum să spui asemenea aberații în asemenea momente. Da cum să mai spui ceva? Taci și roagă-te pentru cei care și-au pierdut viața acolo! Nu mai fă inventarul spitalelor și a bisericilor că nu ajută pe nimeni cu nimic. Mai bine du-te și donează sânge dacă poți dacă nu fă-ți cruce și mulțumește-i lui Dumnezeu sau cui vrei tu că nu s-a întâmplat în clubul unde te-ai distrat tu! Ai puțin respect pentru familiile care s-au trezit peste noapte fără sufletul lor, copiii lor!
Am citit o declarație făcută de o asistentă de pe ambulanță, care a trecut prin Iad în noaptea respectivă și m-a lăsat pur și simplu împietrită.

image

image

Da e teribil că spitalele din CAPITALĂ nu fac față la 150 de răniți, că avem mai multe biserici decât spitale. Dar numarul nu ar conta dacă s-ar investi în spitalele astea care le avem. Nu avem nevoie de 10 000 de spitale, mai bine 1 000 și dotate, pregătite de orice dezastru, de orice tragedie. Cuvintele sunt de prisos în aceste momente de aceea ar fi mai bine să vă abțineți din a vă certa pe facebook prin comentarii ca la ușa cortului și mai bine să faceți ceva util. Anunțați colegii,cunoscuții despre întâmplare, verificați dacă nu cumva vreun fost coleg a fost acolo, îndemnați și pe alții să doneze, aprindeți o lumânare și păstrați liniștea în memoria celor decedați.

Dumnezeu să îi odihnească și să îi aibă în pază.

image

Like & Share & Follow Me

3 thoughts on “Doamne, păzește!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 MMaraStyle. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up