Site Overlay

Elysium Palette MUA Review – Swatch

Astăzi vin cu un review pe care l-am anunțat deja de vreo două ori pe Instagram, doar că nu am dezvăluit prea multe detalii. Este vorba, după cum ai ghicit din titlul articolului, despre Elysium Palette de la MUA.

image

Ce spun eiMUA’s beautiful Elysium Palette allows you to create stunning ethereal looks for day and evening. With a combination of matte and pearl shades add that extra highlight and definition using the pencil enclosed.

Dacă îmi place ceva foarte mult la această paletă este că într-adevăr poți crea de la un machiaj de zi până la un smokey eyes intens. Personal m-am îndrăgostit iremediabil de aceste nuanțe.

image

Am observat că sunt ușor de blenduit și mai mult de atât, fardurile perlate nu sunt prăfoase ci aproape cremoase, nu își pierd din strălucire odată aplicate pe pleoape (preferatele mele de altfel). Cât despre rezistență, pentru o paletă de 8-9 euro, se descurcă excelent.

A fost ușor să realizez swatch-urile, nu a fost mare bătaie de cap, cum am pățit în cazul fardurilor de la Kiko (aici); sunt pigmentate și fine.

image

Se pare că aceste minunății au și câte un nume fiecare. Pe partea din spate și anume pe etichetă, sunt prezentate printr-o schiță a paletei culorile cu numele personalizat. Fă cunoștință cu :

image

Air,Cherub,Charm,Refine,Entrance,Adore
         Astral Grace Smoke Seraphic

image

image

Nu-i așa că sunt drăguțe? Chiar mi se pare că se potrivește numele.

Ultima mențiune este despre creionul inclus. Sincer aș fi preferat o pensulică de aia cu care nu ai ce face, că ar fi fost mai folositoare..if you know what I mean…

image

Eu una nu aș putea folosi partea neagră ca eyeliner pentru că are o rezistență mică, e foarte cremos și se întinde. Dar culoarea e ok, e negru intens. Cât despre “highlighter”.. e mai degrabă bun de “bază” pentru culoarea de tranziție. Defapt cred că amândouă capetele (negru și nude) sunt bune doar ca o bază pentru fard.

image

La final, a closer look to the ingredients:

image

Cu drag,

image

Dacă ți-a plăcut și vrei mai mult,
mă poți urmări pe :

💛Facebook💜Twitter💚Instagram💙

Like ♥ Share ♥ Follow

10 thoughts on “Elysium Palette MUA Review – Swatch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 MARA. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up