Site Overlay

Enhancing Eyes Bh Cosmetics Review + Swatches

Hellow hellow! Vreau să încep săptămâna cu un review de mult planificat dar pe care l-am tot amânat îți spun mai jos de ce.

În comanda de la Bh Cosmetics am cumpărat o paletă de farduri pentru ochi căprui. Chiar dacă ochii mei sunt mai mult verzi decât căprui ( hazel) sunt culori care mie îmi plac și le folosesc. Precum ziceam am tot amânat review-ul pentru că nu o testasem destul și am vrut să fiu sigură când o să vorbesc despre ea.

image

Este o paletă cu aspect modest, îmi place mult culoarea scrisului. Nu este ca în poză, defapt este cameleon și culorile care le vedeți sunt văzute doar din acea poziție. Dar oricum eu nu pun prea mult accent pe ambalaj așa că trec mai departe.

image

Culorile sunt pigmentate, au o consistență mixtă, nu sunt nici prăfoase dar nici cremoase dar e important că se blenduiesc ușor. Îmi plac mai ales că pot construi intensitatea fără să aibă un aspect încărcat. Nu am încercat să le aplic umede defapt acum scriind mi-a trecut prin cap și poate voi testa și asta.

Rezistența este medie aș spune. Asta fără o bază de machiaj pentru că ce am acum îmi usucă pleoapa și am renunțat la ea până găsesc altceva, le-am folosit fără o bază specială.

image
Primele 8
image
Ultimele 4

Prețul actual este de 7$ (cu reducere de 45%) și se poate găsi ușor pe site.

Cu drag,

image

Take care!
Kisses!
💋

For more
don’t forget to :
Like⭐Share⭐FollowMe

💛
Bloglovin
💙
Facebook
💜
Twitter
💚
Instagram
💞

Author: Mara

Makeup artist, blogger si vlogger. Norocul face sa-mi pot exprima creativitatea atat in job-ul de zi cu zi, ca makeup artist, cat si prin scrisul pe acest blog, prin fotografiile pe care le fac modelelor sau poduselor si videoclipurile pe care le creez pentru canalul de YouTube. Toate se imbina perfect si le puteti descoperi rand pe rand pe acest blog devenit baza a tot ceea ce fac.

8 thoughts on “Enhancing Eyes Bh Cosmetics Review + Swatches

  1. Ah…multiplele probleme ridicate de lipsa luminii naturale :)) . Cred ca au fost trei saptamani cand in zilele lucratoare era frumos si soare si in weekend vreme mohorata, iar eu eram ca leul in cusca ca nu pot face poze.
    On topic: sunt vreo doua nuante foarte interesante in paleta si sunt curioasa sa vad swatchurile.

    1. Exact. Și cred că știi aici că nu prea am parte de zile cu lumină bună.. 🙁 mâine încerc din nou că am mai mult timp dimineața :d God give me good weather :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 MARA. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up