Site Overlay

“Makeup is not a mask that covers up your beauty; it’s a weapon that helps you express who you are from the inside.” – Michelle Phan

Exerciții pentru începători Abs ( Beginners Exercises Routine Abs )

 

image

Nu am mai scris de ceva timp un articol care să intre în categoria Fit and Health așa că m-am gândit că acum ar fi momentul.
Ca la orice început de an, fiecare ne stabilim noi obiective, noi motivații, noi idei și planuri, schimbări în bine și așa mai departe.
Ce ar fi ca anul acesta una dintre schimbări să țină de fizic? Știu că e greu să pornești pe drumul ăsta, știu că e și mai greu să te menții pe poziții dar mai știu că odată ce ai trecut peste acești pași grei, îți va place la nebunie.

Eu încerc să fiu un exemplu pozitiv dar recunosc că în ultimul timp am sărit peste exerciții, mai ales că am fost în vacanță și înainte de asta am fost foarte ocupată. Acum e timpul să intru din nou în acțiune, deja am făcut-o, am ieșit la alergat de două ori și după 10 minute eram terminată :)) hahahaha.

image

Cea mai nesuferită grăsime și cel mai greu de îndepărtat este grăsimea de la nivelul abdominal, adică burtica.

image

Ca să facem progrese și să o eliminăm trebuie să renunțăm la o grămadă de chestii bune de mâncat. Totuși o putem ține în frâu cât de cât cu ajutorul exercițiilor. Asta voi face eu azi și anume să vă arăt câteva exerciții pentru abdomen, ușoare, perfecte pentru începători!

Nu uitați! Înainte de orice fel de exercițiu fizic faceți o scurtă încălzire a muschilor și articulațiilor exact cum se face la școală :
☆ rotirea pe rând a capului, umerilor și brațelor de la dreapta spre stânga și înapoi
☆ aplecarea corpului spre stânga- dreapta și înainte – înapoi, timp în care mențineți şoldul în aceeaşi poziție
☆ rotirea şoldului în sensul acelor de ceasornic și invers
☆ aplecarea corpului cu mâinile înainte spre degetele de la picioare, întindeți și mențineți cât de mult posibil
☆ rotirea pe rând a gleznelor
☆ fandări înainte și lateral, întindeți și mențineți cât de mult posibil
☆ joc de glezne

Acum sunteți gata! Să începem!

image

image

Aceste imagini le am de foarte mult timp, nu mai țin minte de unde le-am cules, dar reprezintă exercițiile cu care eu am reînceput activitatea fizică și încă  le fac frecvent fiind foarte ușor de realizat. Eu am avansat destul de repede deaorece corpul meu este oarecum obișnuit cu sportul datorită trecutului meu în echipa de volei a orașului, dar sunt sigură că orice începător este capabil să le execute.

Sper că v-am motivat și sper că ați adăugat această mică-mare schimbare în lista planurilor anului acesta.

Pupici
💋

Surse poze : Google Images

Like ☆ Share ☆ Follow Me :
FacebookBloglovin
TwitterInstagram

14 thoughts on “Exerciții pentru începători Abs ( Beginners Exercises Routine Abs )

 1. La fiecare inceput de an imi propun sa fiu mai activa decat am fost in trecut, dar mereu esuez. Raman in priza cu exercitiile fizice pentru cateva zile si apoi dintr-o data orice chef, energie, motivatie dispare.
  Nu stiu cumar trebui sa abordez lucrurile astfel incat sa imi pastrez motivatia constanta….
  http://www.whitecharm.wordpress.com

  1. Cred că am să fac un articol pe tema asta pentru că probabil nu ești singura și până și eu cred că aș avea nevoie. Eu zic că, pentru început, e bine să-ți alegi o zi sau două pe săptămână. Nu mai mult. Când ceva este prea mult sau vrei să ajungi la rezultate f repede atunci cheful și pofta dispare și mai rămâi și dezamăgită. Treptat ai să vezi că vei vrea singură să mai adaugi o zi la rutina ta și tot așa. Nu forța nimic, lasă totul să vină de la sine. Pupici

  2. Ai dreptate. Mereu imi doresc sa fac intr-un timp scurt, cat au facut altii intr-o perioada indelungata si faptul ca rezultatele se lasa asteptate ma demoralizeaza…
   kisses

 2. Pilates este foarte bun pentru tonifierea musculara. Pe langa fotografie mai am si pasiunea asta pentru fitness. Recomand cu mare drag pilates. Ajuta mult, chiar daca pare ceva aiurea…

  1. Așa e, dar dacă îți găsești o sursă de inspirație și motivație poți face orice. Și mai ales când vezi un rezultat, oricât de mic ar fi el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 MMaraStyle. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up