Site Overlay

“Makeup is not a mask that covers up your beauty; it’s a weapon that helps you express who you are from the inside.” – Michelle Phan

Fraulein Order

Prima mea trusă de pensule a fost primită de la niște rude din Anglia. Pe atunci doar eram interesată de make-up însă nu îmi permiteam să cheltuiesc bani pe produse de make-up de calitate așa că am fost foarte încântată când am primit-o. Mai târziu când am început să o folosesc mi-am dat seama că nu era de foarte mare folos din cauza calității însă a fost prima și a fost ok pentru acea perioadă. Nici trusa mea de make-up nu era bogată așa că nu mă plângeam. Între timp, chiar dacă nu cumpărăm neapărat, mă interesam pe internet despre anumite produse și îmi făceam un wish list imaginar :)).
În acea perioadă am descoperit Fräulein 3°8 ca o alternativă mai ieftină. Vedeam tot felul de oferte și o gamă variată de culori și pensule. Însă nu am avut curajul niciodată să comand deoarece mi se părea prețul prea jos pentru cantitatea de produse. Sau îmi era frică să fie false și nu voiam să arunc banii pe fereastră. Așa că am tot văzut dar am amânat. Acum însă, după o lungă perioadă de citit review-uri, mi-am făcut curaj și am comandat. Am citit şi cred că ar trebui să fie de înțeles că nu toate site-urile de make-up sunt de încredere. Multe fete au fost dezamăgite de produse dar puține au pus problema veridicității lor. Nu putem avea încredere oarbă în oferte stupid de atrăgătoare sau în site-uri de genul Okazii. Ne putem lua o țeapă mare mare de tot dacă nu suntem atente și cântărim problema înainte. Așadar după ce am scormonit bine pe site-ul lor original am comandat un set de pensule și o paletă de culori. Comanda a venit mai repede decât mă așteptam. A venit în doua pachete separate. Prima a ajuns trusa de machiaj și la doua zile diferență a ajuns setul de pensule.

Acestea sunt produsele :

image

image

Nu am vrut să fie setul cu cele mai multe pensule și nici trusa cu cele mai multe culori pentru că, fiind prima dată când intru în contact cu acest brand, nu am vrut să risc. De asemenea, cantitate mare calitate mică, se mai aude pe la colțuri. Sper că v-a ajutat experiența mea și în curând voi reveni cu un review.

Pupici
💋

Like ☆ Share ☆ Follow Me : FacebookBloglovin

2 thoughts on “Fraulein Order

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 MMaraStyle. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up