Site Overlay

Goliciune în toate formele peste tot

 

     M-am săturat de atâta goliciune. Peste tot și sub toate formele. Ok. Sunt tânără și deschisă la minte sau cum se zice open minded, dar mi-a ajuns până în gât și nu vreau să cred că acesta este mediul în care va crește viitorul meu copil.

Goliciunea se manifestă peste tot. Ne spălăm rufele în public ( la propriu și la figurat ), împărtășim cu toți prietenii noștri falși de pe rețelele de socializare de câte ori vizităm veceul pe zi dar și de câte ori ne bagă iubitul/a limba în gură, eventual ataşăm o poză să se vadă mai bine, ne arătăm părțile cele mai frumoase și intime ale corpului în căutare disperată de like-uri și de complimente iar apoi ne vaităm că am fost părăsiți/te după prima noapte. Mă opresc dar lista poate continua. Eu înțeleg că nu mai suntem pe vremea bunicii dar nu credeți totuși că s-a ajuns prea departe? Ok astea să spunem că sunt greșelile (alegerile) noastre. Nu toți suntem la fel și fiecare se manifestă cum vrea, că doar e o țară liberă ce naiba, dar oare numai noi oamenii “de rând” suntem capabili de asemenea grozăvii?

Deschid tv-ul și văd un fund rotund și sexy care face reclamă la nu știu ce naiba dar nici nu-mi pasă. Mă uit pe geam de curiozitate și îmi confirm în minte că soarele e pe cer și nu luna. De ce trebuie eu să văd așa ceva la o oră la care orice copil poate deschide tv-ul? Sau – de ce? – pur și simplu? Alte forme de a atrage privitori nu ați găsit? Nu cred că sunteți așa inapți.
Bun, nu mai vreau să văd astfel de reclame și vreau să ascult muzică. Schimb pe un canal de muzică și nu pot să nu observ ( chiar făcând treabă prin casă ) că din 10 videoclipuri în 9 sunt fel de fel de fete/băieți dezbrăcați dânsad lasciv, funduri goale bânțâindu-se sus jos și culmea pe tot ecranul și cât mai aproape mai că pot să văd prin lenjeria intimă. Și mai observ că nu orice fel de dansatori și dansatoare ci “perfecțiunea” întruchipată. Pectorali și pătrățele, talii subțiri și funduri bombate, silicoane și piele fără imperfecțiuni. Adevărate marionete. Iar dacă stau bine să ascult versurile, nici acestea nu sunt mai departe de goliciune. Toți ne povestiți cât de bună e una/u la pat, cât de sexy dansează, ce placere aveți voi iar când începeți să cântați gemeți de parcă sunteți în mijlocul unei partide de sex.

image

O las baltă cu muzica și câteva canale mai departe într-o emisiune se face mare caz că buza de jos e prea umflată de la atâta botox și cum se poate acum să mai facă bot de rată în poze?? Of, o adevărată tragedie! Dar ce bine că sânii au ieșit perfect și s-a gândit domnișoara să ne arate opera de artă, doar că mai are puțin și ne arată mamelonul.
Nici nu mai vreau să schimb canalele pur și simplu închid televizorul.

image

De ce ne băgați mizeria asta pe gât? De ce faceți viața adolescenților din ziua de azi o adevărată luptă pentru a ajunge la “perfecțiunea” pe care o promovați voi la Tv? Asta după ce folosiți tone de machiaj și artificii. De ce ne băgați goliciune pe gat prin toate modurile posibile? Mai am sute de alte întrebări despre același subiect dar mai bine mă opresc. Știu că vorbesc singură.

Da, sunt tânără, sunt fată, sunt deschisă la minte, am cont pe rețele de socializare, dar mi-a ajuns până peste cap mizeria voastră. Nu vreau acest viitor pentru copilul meu sau pentru copiii copilului meu, nu vreau nici măcar eu să trăiesc înconjurată de atâta indecență. Încerc din răsputeri să blochez și să ascud toate postarile care îmi apar pe fb cu goliciunea în toate formele ei însă fb mereu găsește o cale să mi le bage pe gât. ( de exeplu Cutărescu – care nu îmi e prieten nici măcar pe fb – a dat like la GoliciuneaFaraNr. Ce naiba? Nu îl urmăresc pe Cutărescu, nu mi-e prieten și nici pagina care a postat GoliciuneaFaraNr nu îmi este pe lista de like-uri, de ce îmi apare mie pe wall așa ceva? ). Aceasta este societatea din ziua de azi și chiar dacă ne place sau nu, trebuie să ne mâncăm porția de mizerie zilnic. Mulțumim!

P.S.: Nu sunt o persoană complexată din punct de vedere fizic.

Like ☆ Share ☆ Follow Me :
FacebookBloglovin
TwitterInstagram

Author: Mara

Makeup artist, blogger si vlogger. Norocul face sa-mi pot exprima creativitatea atat in job-ul de zi cu zi, ca makeup artist, cat si prin scrisul pe acest blog, prin fotografiile pe care le fac modelelor sau poduselor si videoclipurile pe care le creez pentru canalul de YouTube. Toate se imbina perfect si le puteti descoperi rand pe rand pe acest blog devenit baza a tot ceea ce fac.

9 thoughts on “Goliciune în toate formele peste tot

  1. Sunt deacord cu tine… prea exagerat, pre mult si prea ieftin. Copii mei ar trebui sa traiasca in mediul asta toxic? nu cred… Foarte bine scris articolul, imi place ce am citit…

    1. Nu știu de ce a intrat în spam dar l-am vazut acum și l-am aprobat ( commentul desigur). Mediu toxic e puțin spus. Mulțumesc!

  2. Din pacate, ai foarte mare dreptate. Demnitatea nu mai este demult “la moda”, oamenii se plictisesc prea repede daca urmaresc la TV o emisiune cu oameni exemplu (emisiuni care sunt ff rare oricum), este mult mai simplu sa urmaresti o emisiune in care e plin de femei dezbracate si unde isi bate Guta nevasta…nu prea iti stimuleaza creierul, iar audienta este pe masura; din pacate este si vina oamenilor ca urmaresc astfel de emisiuni si le fac rating-uri atat de mari…

    1. Exact! Și de ar fi doar în emisiuni! Această formă de a atrage publicul este acum peste tot…muzică,filme,reclame. Zi, noapte nu conteaza.. e exagerare de acum.

  3. ghelbere elena says:

    Pentru audienta anumite televiziuni daca nu ar CNA-ul cu ochii pe ele ar fi in stare sa aiba asisenti si asistente in costului lui Adam si al Evei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 MARA. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up