Site Overlay

“Makeup is not a mask that covers up your beauty; it’s a weapon that helps you express who you are from the inside.” – Michelle Phan

Hello December

Welcome! Come in, please!

Te așteptam, dragă iarnă! 
Ce mai faci? Și ție îți era dor? Și mie!

Pentru mine iarna este o perioada specială a anului. Ea aduce nu doar zăpadă și ger. Distracție şi vacanță. Iarna aduce magia sărbătorilor. Iarna ne face să uităm supărările şi ne adună în jurul mesei alături de membrii familiei. Iarna este anotimpul cadourilor. Anotimpul sentimentelor. Iarna are o importanță majoră în istorie și în calendar. Iarna sărbătorim Romania. Iarna vine Moș Nicolae la cei cuminți. Moș Crăciun. Iarna intrăm în Noul An. Iarna se întâmplă atât de multe încât e imposibil să nu îți placă.

☆☆☆

Este primul meu Crăciun departe de casă. Prima iarnă petrecută în casa mea. Primul an în care îmi permit să arunc banii pe decorațiuni și alte chestii pentru că-s ai mei și nu a părinților. Primul an în care numai eu sunt responsabilă. Prima dată când îmi pot pune ideile în aplicare. Primul an în care m-am pregătit cu o lună înainte. Am strans idei cât mai realizabile și m-am gândit să le împărtășesc şi cu voi. Am așteptat mult momentul acesta și iată că a venit.

1.

image

M-am gândit că ar fi drăguț să decorăm ușa , mai ales dacă nu dispunem de foarte mult spațiu în casă pentru alte nebunii.

image

2.

image

Continui ideea de Om de zăpadă care se poate aplica și în cazul frigiderului ( cei care au – pentru că a meu de exemplu este mic și incorporat în mobilierul bucătăriei ) ceea ce mi se pare super tare. Pentru cei mici dar și pentru cei mai mari.

3.

image

Pentru decorarea ferestrelor vin din nou cu o idee Om de zăpadă care mi se pare foarte originală. Pe când toți agață globulețe și fundițe, tu poți sparge gheața cu acest decor sau orice varietate pornind de aici.

image

Normal că steluțele nu trebuie să lipsească așa că o idee minunată și ușor de realizat este aceasta.

image

Clasică dar mereu bine venită! Iar posibilitatea de a personaliza acesta idee este infinită nu trebuie decât să dați frâu liber imaginației.

image

Chiar dacă există un buget mai restrâns nu trebuie să existe scuze și această idee vine în ajutor. Carton și panglici. Ești liber să creezi.

4.
Pereții nu trebuie uitați și lăsați să plângă de invidie când ferestrelor li se oferă atâta atenție! Uitați câteva idei simple și de efect.

image

image

image

image

5.
Dacă vă întrebați oare de unde să cumpărăm acei fulgi de nea atât de superbi… Vă vin în ajutor. Nu îi cumpărăm ci îi realizăm noi.

image

Simplu, nu?

6.
Dacă totuși nu vă plac ușile, pereții, ferestrele încărcate sau decorate și preferați ceva simplu pentru camera, am selectat 3 idei ușor de realizat cu un efect waw!

image

image

image

7.
Ultima dar nu cea din urmă… bucătăria! Cu ocazia sărbătorilor de iarnă vom avea parte de tot felul de mese îmbelșugate cu bucate din cele mai bune. Ce ar fi să o facem într-un mod și mai special? Uite cum..

image

Mulțumesc dacă ați avut răbdare și ați urmărit până la sfârșit! Am ales câteva idei ușor de realizat pe care eu vreau să le pun în aplicare! Nu știu cât și cum dar normal că atunci când totul este gata vă voi arăta! Până atunci vă las să vă umpleți de inspirație de pe urma acestei postări. Ce pot să mai spun…. abia aștept Crăciunul!

PS. : toate fotografiile au fost furate de pe siteul Pinterest. Shhhhh!!! 😉

Cu mult drag,

image

Like ☆ Share ☆ Follow Me :
FacebookBloglovin
TwitterInstagram

9 thoughts on “Hello December

  1. Și eu stau prost cu răbdarea 😊dar anul acesta sunt super entuziasmată și motivată 😇 Am încercat să găsesc idei ușor de facut și care nu necesită un buget mare..că decorațiuni frumoase am tot văzut dar trebuie să și investești ceva ceva și nu sunt tocmai ieftine..Te pup 💋

    1. Cu siguranță Îți va permite. Nu sunt greu de făcut şi nu cred că necesită mult timp. Pupici spor și să ne arăți și nouă :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 MMaraStyle. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up