Site Overlay

2 idei simple de machiaj pentru Halloween. Fara pensule! 

Stiu ca mai e atat de putin pana la Halloween dar am trei idei pe care vreau neaparat sa le pun in practica si sa ajunga si pe blog eventual. Daca nu macar pe Instagram / Facebook.

👻👻👻

Okey, cred ca toata lumea stie despre challenge-ul care a ciurculat pe YouTube si inca mai circula NO BRUSHES MAKEUP CHALLENGE sau ONLY FINGERS FULL FACE MAKE-UP etc. Mi-am dat seama ca toate am stapanit arta machiajului cu degetele, pentru ca nu ne-am trezit cu pensulele in mana la 12 ani cand am inceput sa experimentam, nu?

Acum, inainte de Halloween, pe YouTube e o nebunie totala. Machiajele pentru Halloween te lasa cu gura cascata, fiecare incearca sa faca un look cat mai realistic desenat si cat mai unic daca e posibil. Nu poti sa zici nimic, sunt toate frumoase, minunate, adevarate opere de arta. Dar!

Exista un mare “dar” !

Cate dintre voi chiar aveti toate cele necesare ca sa reproduceti un look care v-a impresionat? Cate dintre voi chiar mergeti la petreceri de Halloween mascate? Costumate sunt absolut sigura ca mergeti, dar cand vine vorba de machiaj nimeni nu-si da interesul atat de mult, cu diferite pretexte (nu am pensule, nu am sange fals, nu am vopsea alba, nu am indemanare, etc).

Sa nu mai vorbim de varsta la care se merge cu fata complet mascata la o petrecere. Fetitele alea cu siguranta nu au o trusa cu 24 de pensule pe care sa le foloseasca la realizarea unui look.

De aici mi-a venit ideea asta: doua idei simple de machiaj pentru Halloween. Si ghici ce? Fara pensule!

Cu ocazia asta am pasit si in lumea YouTube-ului cu un video pentru aceste doua look-uri. Am vrut sa fie cat mai scurt, asa ca a fost imposibil de inregistrat voice over-ul. Daca stau sa ma gandesc nici nu ar fi fost necesar, este foarte simplu de facut totul.

https://youtu.be/KGM0uxjqQhw

Stiu, sunt absolut banale dar pe langa cele doua creioane, aplicatorul de la concealer si un burete, nu am mai folosit nimic altceva cu care sa aplic produsele pe fata. Ca sa ai un machiaj Full face de Halloween, chiar nu ai nevoie de un intreg arsenal de produse si accesorii.

Sper sa va placa ideea, poate nu neaparat machiajele, fiind simple si old school dar LIPSA PENSULELOR nu poate fi un impediment.

Oh, era sa uit. Cateva poze:

P.S.: Am mai umblat la culoarea ochilor. Niste lentile de contact n-ar fi stricat!

P.P.S.: Urmeaza ideea cu numarul doi pana de Halloween.

Cat look:

Zombie look:

6 thoughts on “2 idei simple de machiaj pentru Halloween. Fara pensule! 

  1. Naty Mihaela GreenEyes says:

    Mie imi place cum ti-a iesit ,ma inspir si eu de aici ca oricum nu stiam ce sa aleg ..costumatie speciala nu am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 MARA. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up