Site Overlay

Kiko Milano Lip Pencil Review

Gata leneveala. Gata vacanța. Gata vizita în România ( urmează poze, când o să-mi fac curaj să selectez câteva ). E timpul să-i fac review acestul ruj de care am profitat la maximum de când l-am cumpărat.

Culoarea arată cam așa şi este în noanța 13 :

image

image

Prima senzație când îl aplici pe buze este divina. Parcă buzele sunt atinse de mătase. Acest fapt face ca pigmentul să nu fie foarte puternic de la o singură aplicare dar fiind o culoare închisă, pentru mine este perfect. Îmi aleg singură intensitatea, fără să dea un aspect încărcat buzelor.

Surpriza cea mai mare a fost când dupa un minut să zicem de la aplicare, apropierea buzelor dădea o senzație uşor lipicioasă. Am fost dezamăgită în primă fază asta pentru că nu am știut că, starea aia ușor lipicioasă face parte dintr-un proces mai măreț. Adică pe parcursul uscării. După ce procesul s-a încheiat, culoarea nu se mai duce de pe buze. Nu se mai duce așa ușor voiam să spun. De aceea faptul că e uşşşor lipicos ( precizez a treia oară ) un minut îmi convine.
Poți să bei, să mănânci, să-ți săruți persoana iubită sau să dai pupici pe obraz fără să lași urme. Se va duce treptat de pe buze, pornind din interior dar într-un mod foarte plăcut.
Ca orice ruj are și un dezavantaj și anume că are tendința să-ți usuce buzele. Dar dacă ai la îndemână un balsam de buze, de preferat mat ( cum îl am eu pe cel de la Eucerin Lip Activ ) sau probabil orice balsam – ați rezolvat problema.
Abia aștept să încerc și alte culori din această gamă.

Like ☆ Share ☆ Follow Me :
FacebookBloglovin
TwitterInstagram

7 thoughts on “Kiko Milano Lip Pencil Review

    1. Da. Nu mă așteptam. Dar mă bucur că prima experiență cu produsele lor de buze a fost una pozitivă. Acum am curaj să mai încerc și altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 MARA. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up