Site Overlay

Kiko Milano Review

image

       Așa cum am promis, revin astăzi cu un review pentru produsele comandate de la Kiko.
      Voi sări peste lungile mele introduceri și povești, că nu doresc să vă plictisesc mereu :)) și voi trece direct la subiect. Las totuși linkul către postarea anterioară unde vă povesteam cum am descoperit Kiko și alte cele, ca să nu mă repet. ( click AICI )

1. INITY+ SPARKLE EYESHADOW : 402Chocolate, 405Magneta.
2.  INFINITY EYESHADOW : 203 Beige satin, 230 Satin Carmine

image

     Cel mai mult îmi place cum se comportă noanța Beige satin. O folosesc pentru tranziție și sunt foarte mulțumită de ea. Celelalte noanțe ( 1,2 poză ) sunt ceva mai deschise decât mă așteptam, deci nu corespund în tocmai cu cele de pe site. Însă sunt pigmentate, ceea ce e bine. Le-am folosit fără bază de machiaj și au rezistat foarte bine. Nu știu de ce a fost puțin dificil să iau produs pe pensulă prima dată; ca să realizez swatch-urile am aplicat mai multe straturi, însă când le-am folosit la machiaj a fost ok. Sclipiciul din Chocolate și Magneta ( 1,3 poză ) nu prea este sesizabil când este aplicat pe pleoapă. Per total sunt mulțumită, dar nu foarte încântată..if you know what I mean.. Am făcut și un make up dar recunosc am folosit puțin produs pentru că era zi și nu era tocmai potrivit să ies din casă ca și cum aș merge la o petrecere.

image

 
3. COLOR SPHERE DUO EYESHADOW: white Linen/Plum
image

     De acesta am fost cea mai dezamăgită. Mă așteptam la ceva WoW având în vedere că a fost mai scump decat celelalte chiar dacă era la reducere, dar Nu.. În poză la numărul 1 este culoarea aplicată cu pensula iar la nr. 2 este aplicată cu degetul. Puteți trage o concluzie fără prea mult efort. De la culoarea Linen mă așteptam să fie muuult mai pigmentată dar nu este. Când o aplici nu luminează deloc ba chiar are un subton gri-negru. Nu știu ce să mai spun.. am facut un machiaj rapid unde am folosit acest produs și Satin Carmine(cred) de mai sus.

image
Scuzați sprancenele nepensate și punctele roșii de pe fața mea, nu aveam fond de ten 🙂

4. Pencil Lip Gloss : 05
5. Ultra Glossy Stilo SPF 15: 802
image

     Preferatul meu este nr.4, lip glossul. Culoarea nude. Îmi place muuult, este cremos şi îți catifelează buzele, are o rezistență medie dar cel mai mult îmi place aspectul buzelor după ce îl aplici. Creionul are o culoare puternică dar nu este rezistent. Se duce destul de repede de pe buze iar sclipiciul se duce greu chiar și cu demachiant. Pentru un creion mă așteptam la o rezistență mai mare. Însă este mult mai cremos ca alte creioane pe care le-am încercat și probabil de asta nici nu rezistă.

6. Eyebrow Designer ( am uitat să-i fac poză și în acest moment nu am cum, voi reveni cu update )

     De acesta sunt mulțumită. Peria nu i-a mai mult produs decât trebuie. Eu îmi fac sprâncenele cu creion acum și după ce aplic gelul am verificat periuța să văd dacă i-a produs de pe sprânceană și nu o face. După cum am spus nu trebuie curățată peria înainte. Și nici după. Se usucă repede și lasă firele de par destul de lejere cât să fie confortabil dar în același timp le ține cum le-ai pus.

7. Power Pro Nail Lacquer : 05

    Așteptările mele au fost depășite de această oja. O ador. Ador culoarea. Ador rezistența. Ador pensula. Tot tot tot. Pedichiura are mai mult de 10 zile de când am făcut-o și până în momentul de față nu a sărit nici un colțișor de nicăieri. E intactă și nu am folosit base/top coat. Peria lată face procesul de aplicare foarte ușor. Un strat e suficient de pigmentat încât nu mai e necesar al doilea. Doar dacă vrei să închizi noanța. La manichiură s-a descurcat la fel de bine. Mi-a rezistat 6 zile. În a 5 a zi aveam 3 unghii de unde sărise puțin oja dar încă mai puteam sta dacă acopeream acolo.

image

image

      Acestea au fost produsele, per total sunt mulțumită. Voi recumpăra ce mi-a placut. Îmi pare rău că nu am luat mai multe oje dar acum am descoperit un magazin Kiko la câțiva km de mine și cât mai curând îl voi vizita să încerc și alte produse dar și alte culori de oja. Dacă v-am făcut curioase vă las din nou linkul site-ului , Kiko cred că face comenzi și în România dar probabil puteți găsi produsele lor și pe alte site-uri de make-up. Dacă le întâlniți nu vă feriți de ele, au prețuri accesibile și produse de calitate. Nu ezitați să vă exprimați parerea prin comentarii și până data viitoare pupici and take a care of yourself. 💗

Like ☆ Share ☆ Follow Me : FacebookBloglovin

4 thoughts on “Kiko Milano Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 MARA. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up