Site Overlay

“Makeup is not a mask that covers up your beauty; it’s a weapon that helps you express who you are from the inside.” – Michelle Phan

La mulți ani! Premiile Liebster

image

Regulile Premiilor sunt cele de mai jos:

Mulţumeşte-i persoanei care te-a nominalizat scriind link-ul către blogul ei în postare;
Răspunde la toate întrebările primite;
Nominalizează 11 bloggeri;
Formulează 11 întrebări la care să răspundă cei nominalizaţi de tine;
Nu poţi nominaliza persoana care te-a nominalizat pe tine;
Trimite-le nominalizaţilor un link la postarea în care i-ai numit, pentru a-i informa.

Am decis ca ultima postare de anul acesta să fie mulțumirea pentru nominalizarea la Premiile Liebster de către More then Books și cu această ocazie să răspund întrebărilor propuse! Nu vreau să treacă anul și să las treburile nerezolvate! :)) hihihi

Să începem!

1. Proză sau poezie?
Proză

2. Cărți electronice sau cărți fizice?
Prefer cărțile fizice dar comoditatea învinge și momentan citesc foarte mult de pe telefon/tabletă. Este mult mai ușor și mai accesibil. Mai ales că acum găsim pe net gratuit multe cărți electonice.

3. Te-ai gândit să scrii o carte, cândva?
Da, m-am gândit. Dar e doar un gând, nu cred că e și realizabil. De când eram mică inventam povești și le scriam pe un caiet sub forma unei cărți ( nr. pag., autor, titlu) hahaha:)) a trecut vremea aceea.

4. Cât de mult contează aspectul unei cărți (coperta)?
Pentru mine foarte mult. Eu nu citesc recenziile cărților precum nu vad trailerul unui film. Motivul este că mi se pare că dezvaluie prea multe informații și nu îmi place să știu ce se va întâmpla. Așadar pentru mine coperta și titlul cărții fac totul. Dacă îmi place, încep să o citesc și ce va fi va fi: mă prinde – o termin și vreau mai mult, nu mă prinde – trec la următoarea.

5. Pe care dintre autorii contemporani români îl apreciezi cel mai mult?
Hmmmmmmm sincer nu prea am citit autori români, nu știu de ce. Ultima carte pe care am citit-o scrisă de un scriitor român a fost Viseptol de George Vasilievici. M-a impresionat întradevăr dar nu pot zice că e cel mai apreciat. Cred că am mai citit dar nu-mi amintesc exact și nu pot să compar.

6. Dacă ai avea ocazia să faci parte dintr-un film, care ar fi acesta?
Ăăă..m-ai dat pe spate cu întrebarea asta :)). Nu mi-ar place să fac parte din vreun film anume dar dacă ar fi obligatoriu aș alege seria de filme Step Up pentru că îmi place la nebunie breakdance și am dansat și eu în trecut dar mi-ar fi plăcut să fac cursuri să devin profesionistă!!:))

7. Asculți muzică în timpul cititului?
Nu…și chiar dacă e muzică pe fundal nu mă deranjează, defapt nu o aud, sunt cu totul băgată în carte, traind fiecare clipă în pielea personajului.

8. Te-ai gândit să renunți la blog?
Până acum nu. Mereu am avut un blog dar până acum nu a știut nimeni de el. Acum este mai mult decât personal și vreau să evoluez mult pe această cale dar tot odată nu vreau să-mi fortez norocul.

9. Prima dată, ai citi cartea sau ai vedea filmul?
Cartea, categoric! Vreau întâi să las imaginația mea să creeze filmul pentru mine, să-mi imaginez personajele și abia apoi să văd filmul și dacă are vreo legătură cu ce mi-am imaginat eu.

10. Care este locul preferat pentru citit?
De preferat ar fi în confortul casei mele sau într-o cafenea. Dar eu de obicei citesc oriunde. Chiar și mergând pe stradă. Sper să nu mă opresc niciodată cu capul în vreun stâlp! :))

11. Câte cărți ți-ai propus pentru 2016?
Nu mi-am propus nimic pe 2016 dar cu siguranță vor fi multe :))

Acuuuum..știu că momentul mult așteptat este să vedeți lista cu cei nominalizați dar surpriza mea este că toți sunteți nominalizați! Știu că încalc regulile dar vă citesc cu drag fiecare nou articol și chiar nu pot alege doar 11! Cred că meritați cu toții!

Știu că printre altele, scopul acestor premii este de a răspândi blogurile de calitate, de a fi văzut și accesat de alții care poate vă va aprecia munca și se vor abona. De aceea vreau ca fiecare din voi care ați citit articolul până aici să lăsați un comentariu -nu contează cu ce- , să luați întrebările pe care le las mai jos și să răspundeți la voi pe blog! În acest fel toate scopurile sunt atinse!
Știți și voi cum știu și eu, că mulți nici nu deschid un articol să îi citească conținutul dar dau like-uri pentru a fi văzuți. De aceea, premiul acesta vă revine vouă, celor care citiți, celor care dați importanță și muncii altora nu doar muncii voastre!

image

Vă pup și vă doresc un an nou fericit, plin de bucurii și împliniri pe toate planurile! Să fim mai buni, mai veseli, mai optimiști, mai înțelegători și cel mai important mai motivați să ne atingem obiectivele!

image

Uitați şi întrebările!

1. Care este cea mai ascunsă frică a ta?
2. Unde visezi să călătorești?
3. Care este prima carte de care te-ai îndrăgostit?
4. Ce îți place să faci în timpul liber?
5. Mașină sau avion?
6. Cum te vezi peste 5 ani?
7. Weekenduri relaxante acasă sau ieșiri în club(petreceri)?
8. Dormi cu pijamale sau fără? (Hahaha nu știu de unde mi-a venit întrebarea asta!!!:)) )
9. Ce preferi : carte, muzică sau film?
10. Când ai râs foarte tare ultima dată? De ce?
11. Cea mai mare dorință?

Like ☆ Share ☆ Follow Me :
FacebookBloglovin
TwitterInstagram

Author: Mara

Makeup artist, blogger si vlogger. Norocul face sa-mi pot exprima creativitatea atat in job-ul de zi cu zi, ca makeup artist, cat si prin scrisul pe acest blog, prin fotografiile pe care le fac modelelor sau poduselor si videoclipurile pe care le creez pentru canalul de YouTube. Toate se imbina perfect si le puteti descoperi rand pe rand pe acest blog devenit baza a tot ceea ce fac.

7 thoughts on “La mulți ani! Premiile Liebster

    1. Plăcerea a fost de partea mea! Mi-a facut plăcere să raspund ( mă bucur că te regăsești în răspunsurile mele:)) ) și tot odată să transmit un mesaj cititorilor mei! Un an nou fericit!

    1. Știi că ești nominalizată deci ești liberă să răspunzi la întrebări printr-o postare la tine pe blog. Mulțumesc! Acum spor la treabă :)) !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 MMaraStyle. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up