Site Overlay

Machiaj de scoala – no makeup Makeup

Fiind ultimul weekend înainte de începerea anului școlar, m-am gândit să vă vin în ajutor. Și cum altfel dacă nu cu un tutorial de machiaj de scoala?

Dacă vă uitați la lungimea videoclipului și la pozele pe care le-am atașat mai jos, probabil vă întrebați de ce un tutorial de machiaj de scoala ”no makeup„ makeup durează atât de mult?

Cum să te machiezi la scoala?

Adevărul este simplu. Am adunat în 9 pași, sfaturi, trucuri, explicații, toate pe înțelesul tuturor. Cu exemple și cu demonstrații, sper să vă fie de folos și să începeți anul școlar pregătite!

Veți observa că am spus de nenumărate ori că NU AVEȚI NEVOIE DE MACHIAJ LA SCOALĂ, dar cu toate astea înțeleg nevoia de a acoperi imperfecțiunile care vă dau bătăi de cap și vă complexează într-o mie de feluri. Știu că e greu, mai ales în adolscență, să treceți cu vederea coșurile, petele roșii, cearcănele întunecate și alte nebunii pe care doar voi le vedeți. Așa că, dacă tot vreți cu vârf și îndesat să vă dați cu fond de ten și alte maglavaisuri, de ce să nu o faceți corect obținând un finish cât mai natural?

Machiajul la scoala nu trebuie să se lase observat, mai ales dacă vorbim de școala generală. El trebuie folosit cu cap, cu moderație, atât cât să vă dea încrederea de care aveți nevoie, încredere care nu ar trebui să fie perturbată de complexe stupide trecătoare.  Dar cum să vă explic marea cu sarea dacă pană și eu, la rândul meu, mă scald în tot felul de complexe și vă înțeleg pe deplin?

Mai bine fac ce știu eu mai bine și vă vin în ajutor cu un tutorial de machiaj de scoala, tutorial care sper din suflet că vă va fi de ajutor și că cele treizeci de minute nu vor fi în zadar.

Așadar, luați-vă o cană cu ceaiul vostru preferat (sau cu o cafea, desigur), pix și hârtie pentru a lua notițe (glumesc, of course haha) și dați-i Play!

Machiaj de scoala NO MAKEUP Makeup

De-a lungul celor 9 pași vorbesc pe rând despre: hidratare, corectarea imperfectiunilor, aplicarea fondului de ten, aplicarea anticearcanului, setarea fetei cu pudra, cum sa iti faci sprancenele, ce mascara sa folosesti, ce sa porti pe buze si daca vrei acel ceva extra, iti propun inca un produs de machiaj. Vă las cu câteva poze și câteva articole care s-ar putea să vă intereseze: rutina tenului meu dimineata (aici), uleiul de fata preferat (aici) sau produsele favorite din ultima vreme (aici).

 

Voi ce parere aveți despre machiatul la scoala? Aștept cu interes comentariile voastre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 MARA. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up