Site Overlay

Machiaj rapid de zi pentru diminețile “pe fugă”

Fac tot posibilul chiar și atunci când sunt pe fugă, să mă aranjez înainte să plec la job. Mai ales când job-ul presupune interacțiune cu clienții – față în față, nu doar mucă de birou (sau ceva de genul). E foarte important să avem o apariție impecabilă, și dacă putem obține asta într-un timp relativ scurt, atunci de ce nu?

Cum să arăți decent în 30 de minute

Ce vă arăt în video-ul de mai jos nu e genul acela de machiaj pe care îl poate face oricine în 5 minute (sprancene, mascara, balsam de buze). E un machiaj complet, cu tot cu pregătirea tenului, fond de ten, contur, farduri etc. Un machiaj deși ușor și rapid, complex și care dă impresia că ți-ai dat interesul.

Știu că pentru unele persoane, 30 de minute pare mult, însă pentru mine, să fiu gata în treizeci de minute… e foarte puțin și chiar mă umflu puțin în pene când reușesc. De obicei mă las dusă de val printre farduri, ”da parcă ar merge și ceva eyeliner”, ”da parcă și fardul ala, ala, ala” ”da ia să-mi fac și conturul buzelor” etc. Se înțelege! Cele 30 de minute se dublează (minim). Dacă mai întâmpin probleme și la alegerea outfit-ului, dacă și părul mai trebuie coafat… e clar!

Așadar, te invit pe canalul meu de YouTube pe care nu am mai postat de o veșnicie, dar voi posta de acum înainte din nou (deci, dacă nu te-ai abonat, ce mai aștepți? :d Urmează video-uri mult mai interesante :)) ) să urmărești cele 23 de minute în care nu am vorbit doar despre machiajele pe care le aplic, dar și despre viata personala, profesională și alte idei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 MARA. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up