Site Overlay

Machiaj simplu de zi 

 

Cu toate că duc lipsă de lumină, m-am încumetat și am filmat un mini Get Ready With Me (GRWM) care în română s-ar traduce Pregătește-te cu mine. Am ales să fac un machiaj simplu, de zi, care se realizează foarte repede și ușor fiind ideal dimineața. Într-un fel e o copie a machiajului pe care și eu îl port aproape zilnic, mai ales când trebuie să arăt bine și nu am mult timp la dispoziție.

 

• Primul și cel mai important pas este hidratați tenul. Eu folosesc Vichy Idealia de ceva timp și a devenit preferata mea. Am menționat-o în articolul acesta dar mâine voi posta un review complet so stay tuned.

• Folosiți un fond de ten cu o acoperire medie cum este Kiko Liquid Skin Foundation (review aici) sau cu acoperire mica cum ar fi un bb-cream.

• Dacă vreți un look fresh un alt pas de luat în considerare este să folosiți un concealer cu două nuanțe mai deschis ca tenul pentru un efect de iluminare. Am ales concealer-ul de la NYX HD cu care am o relație de Love-Hate dar voi vorbi despre el într-un articol viitor.

• Nu ați vrea ca fondul de ten și concealer-ul să dispară de pe față în câteva ore, nu? Setați totul cu pudră libera sau compactă pentru o rezistență îndelungată a machiajului feţei.

• Ultimul pas este să vă conturați sprâncenele. Ele dau expresivitate și dacă ar fi să aleg între fond de ten și creion de sprancene aș alege sigur creionul de sprâncene. Anyways, de curând am început să folosesc Brow Pencil de la NYX. Îmi place și sigur îi dedic un articol pentru că e o opțiune bună dacă vrei sprancene perfecte ” in no time “.

• Restul este opțional: rimelul, conturarea feţei (nu chiar conturare dar puțină dimensiune nu strică) și rujul. Eu am ales să folosesc paleta de contur de la Makeup Revolution, rimelul Volume Colourist și rujul Flormar în nuanțe latte lips!

• Urmăriți în video rezultatul final, sper că v-a plăcut și că ignorați “ăăă”-urile de care promit să încerc să scap în următoarele videoclipuri.
Vă doresc o fuminică frumoasă! 

 

16 thoughts on “Machiaj simplu de zi 

    1. 😂😂😂 commoon. Credeam ca vrei un job unde ziceai mai înainte ca primești oferte :))) Da fac alt tutorial special pt jobul ala.. Dacă vrei :))

  1. Esti tare simpatica si ți-am urmărit clipul. Esti drăgălașa atâta machiata cât di nemachiata si ma bucur sa văd produsele folosite in rutina ta zilnică! Pup

    1. Dacă nu te simți confortabil în fața camerei sau dacă nu e ceva care sa te prindă sa continui atunci nu are rost să-ți bați capul. Hai și pe Insta stories mai des :* pupici

    2. Asa i, nu am probleme sa mi fie rusine sau asa doar ca ma depaseste rautatea unora iar eu n am nevoie de negativitate in viata mea asa ca prefer sa raman in patratica mea, mm, sa stii ca instastories nu m-a prea prins, o sa incerc totusi.

    3. Mie îmi place mai mult Insta stories. Îmi instalasem și eu Snapchat dar e un program super greoi pt tel și consuma multa baterie :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 MARA. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up