Site Overlay

“Makeup is not a mask that covers up your beauty; it’s a weapon that helps you express who you are from the inside.” – Michelle Phan

Mâini fericite

image

Pentru că odată cu luna noiembrie vin temperaturile cu adevarat scăzute, asta dacă nu au venit deja, m-am gândit să vă arăt descoperirea mea recentă, care vă va face mâinile fericite!

Pentru început vreau să spun că eu nu sunt iubitoare a cremelor de mâini din mai multe motive, cum ar fi:

1. Nu îmi place senzația lipicioasă în urma utilizării lor, am impresia că sunt murdară pe mâini și îmi vine să mă duc direct la baie să mă spăl.

2. Nu am răbdare să masez mâinile pââână intră crema aia în piele, când are ea chef, de obicei.

3. De cele mai multe ori efectul aste temporar, după ce te-ai spălat prima dată pe mâini, pielea devine iar uscată așadar trebuie aplicată cremă din nou!

4. O cremă care să nu îndeplinească criteriile de mai sus, este prea scumpă pentru o cremă de mâini și/sau pentru bugetul unora dintre noi.

Cum mersul pe bicicletă pe vântul de aici, statul afară la terasă  ( pentru că înăuntru nu se fumează ) pe frigul de aici și spălatul pe mâini des, au făcut ca pielea mâinilor mele să arate în ultimul hal și chiar să mă usture în momentul în care apa atinge pielea..( da chiar așa de uscate au devenit ) .. m-am pus pe căutat creme.
Norocul a făcut să îmi recomande o prietenă crema de mâini de la Nivea ( am atașat linkul către descrierea de pe site-ul lor original ). Fericită că nu mai trebuie să stau să citesc reviewuri şi să-mi i-a un an până mă hotărăsc, am cumparat-o.

Am rămas impresionată! Nimic din ce am enumerat mai sus nu mi s-a întâmplat! A intrat repede în piele, mâinile au devenit instantaneu moi și catifelate, dar ceea ce m-a dat pe spate a fost că după ce m-am spălat pe mâini mai târziu, mâinile mele tot la fel erau! Moi și catifelate! M-am îndrăgostit pur și simplu. Dacă uiți într-o zi să o aplici, nici o problemă, pielea uscată nu va reveni așa ușor!

image

Vine ambalată în tub, ușor de utilizat și poate fi luată peste tot! De asemenea prețul este accesibil, eu cred că am dat 4 euro sau 4,5 iar în Ro am văzut că e tot așa, vreo 12-13 lei. Ce vrei mai mult? ( detalii produs )

Dacă te comfrunți cu mâini uscate, serios spun, încearc-o și nu vei regreta!
Doooamne vorbesc ca ăia din reclamele de la T.V. dar ce să fac? Sunt super încântată că am descoperit o cremă pe placul meu și m-am gândit că aș face bine să vă spun și vouă!
Sper ca experiența mea să fie de folos cuiva şi sunt curioasă voi ce cremă de mâini folosiți, aşadar aștept comentariile voastre!!

Pupici
💋

Like ☆ Share ☆ Follow Me : FacebookBloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 MMaraStyle. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up