Site Overlay

Maybelline dream Wonder Nude Review + Swatch

Helloww!

Deoarece am un ten ciudat, mixt, zona T grasă și uscată în același timp, mici monstruleți aka mici coșulețe pe frunte etc. este o adevărată provocare să găsesc un fond de ten care să arate bine pe fața mea. Și știu că pe undeva pe acolo mai este cineva cu aceeași problemă așa că m-am gândit să vă mai dau ceva de probat.

Am folosit de-a lungul timpului fonduri de ten de la Avon, de la Oriflame, Rimmel, Maybelline, MissSporty, Astor s.a. dar nici unul nu se potrivea perfect și terminam prin a-l aplica doar în zona obrajilor/ochilor, fără frunte. Dacă vă întrebați cum reușeam să fac asta, nici eu nu știu exact dar cheia a fost că am avut mereu noanța potrivită așa că nu se observa nici o diferență.
Din punctul meu de vedere toate fondurile de ten au avantaje și dezavantaje indiferent că este exact pentru tipul tău de ten, eu nu am găsit nici unul perfect și nici unul care să arate impecabil pe toate zonele feței.

Ultimul pe care l-am achiziționat este de la Maybelline și se numește Dream Wonder Nude.

image

Este un fond de ten lichid. Vine ambalat într-o sticluță cu un aplicator sub formă de pompiță. Este primul fond de ten lichid pe care îl încerc și sincer sunt mulțumită. Prima dată am citit despre el pe blogul A Beauty Tale , un blog după care eu mă orientez uneori când aleg un produs, deoarece l-am găsit a fi de încredere, cu opinii sincere. Așadar punct ochit punct lovit.

image

Noanța pe care am ales-o este 21 Nude/Beige Dore care s-a dovedit a fi puțin-puțin mai închisă ca tenul meu pe timp rece. Adică fără nici un pic de bronz. Am greșit deoarece în magazinul de unde l-am luat era o lumină albă slabă și când am testat culorile din Tester-urile disponibile, din cauza luminii părea mai deschis. Dar nu este ceva de speriat, îl pot folosi fără probleme.

image

Consistența lichidă îl face ușor de distribuit pe față. Mie îmi place să îl aplic cu BeautyBlender-ul pentru a avea un finish foarte foarte natural și mi se pare că noanța se potriveste mai bine după ce îl estompez cu beauty-ul. L-am aplicat și cu degetele și cu un alt tip de burețel. În ambele cazuri finishul arată natural.

image

Acoperirea este mică spre medie dar eu nu am nevoie de mai mult și nu caut acoperire mare la un fond de ten. Mă feresc de aspectul încărcat sau efectul de mască.

image

Este primul fond de ten pe care îl pot aplica și pe frunte fără să arate naşpa în lumină naturală. La început pare că tocmai ai aplicat pudră dar după ce se contopește cu fața arată foarte natural, aproape că nu se observă pe față.

Rezistența este medie fără a fi fixat cu pudră. Momentan nu folosesc nici o pudră deoarece nu am găsit una care să se modeleze după mofturile tenului meu.

În concluzie.. da! Merită încercat mai ales dacă întâmpini aceleași probleme ca mine.

Vă pup și aștept părerile voastre. O zi cât mai frumoasă!

Like ☆ Share ☆ Follow Me :
FacebookBloglovin
TwitterInstagram

4 thoughts on “Maybelline dream Wonder Nude Review + Swatch

  1. Eu sunt extrem de mofturoasa la fondurile de ten si in special la pudra. Singura pudra care ma satisface 100% este pudra mentolata care se gaseste in orice farmacie. Este nepigmentata, ceea ce reprezinta un avantaj pentru persoanele cu tenul pal. Ti-o recomand cu drag. 😘

    1. Oare se găsește și în orice farmacie din Olanda?:)) Pe aici nu găsesc nimic de obicei. Oricum voi căuta, merci pentru tips 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 MARA. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up