Site Overlay

Maybelline Super Stay 24h Concealer Review 👎

Așa nu!

image

sursă  ( am descărcat poza din cauză că nu îl am cu mine momentan ca să îl pozez și voiam neapărat să postez astăzi)

Tocmai ce mi s-a terminat corectorul de la Maybelline Lumi Magique despre care nu pot să spun că era waw dar pentru că eu nu folosesc des așa ceva, era ok. Și cum eram eu plecată în căutare după fond de ten am zis să cumpăr și un corector. M-am orientat după unul în sticluță cu aplicator pentru că acelea tip “baton” nu mă încântă și l-am găsit pe acesta tot de la Maybelline.

Am fost încântată și l-am cumpărat fără să clipesc. Când l-am probat pe mână mi s-a părut ok, cremos, maleabil și culoarea îmi plăcea mult. Nu pot să spun cât de dezamăgită am fost când l-am purtat prima dată.

Nici nu l-am aplicat bine pe piele că s-a și uscat. M-am chinuit să îl urnesc din loc și să îl uniformizez și am reușit până la urmă. Acoperirea este bunicică dar mi-a lăsat o senzație lipicioasă până s-a uscat și chiar și după a rămas cam la fel la atingere. Plus că arată ca o făină la un moment dat și scote în evidență toate liniile fine. Când l-am probat pe mână am pus o cantitate mai mare decât folosesc când îl aplic sub ochi de aceea probabil nici nu mi-am dat seama cum stă treaba cu el.

Nu știu, poate am nimerit eu unul nașpa, poate era vechi, poate era dintr-un lot rău dar nu este deloc așa cum ar trebui. Dacă îl vedeți să vă feriți de el, mai ales dacă aveți un ten uscat sau zona ochilor sensibilă.

Dacă ați avut experiențe cu el, povestiți într-un comentariu, chiar sunt curioasă dacă am fost eu ghinionistă sau chiar așa este el.

O zi superbă în continuare!

Kisses and take care!
Love, M.
💜

3 thoughts on “Maybelline Super Stay 24h Concealer Review 👎

    1. With pleasure! Normally I post my own photos but I don’t have it with me ( the concealer) and your photo is great! Exaclty what I wanted! Thank you for not being mad hahahahha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 MARA. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up