Site Overlay

Miss Sporty Lip Liquid Lipstick Millionaire Intense Color Review + Swatch

image

Mult m-am învârtit și răsucit până să cumpăr this two sweeties. De parcă era pe viață și pe moarte! Adevărul e că mereu am fugit de ele. Nu știu de ce, tind să cred că din cazua experiențelor anterioare. Dar de când cu toate aceste lipstick-uri care mate, care sclipicoase, care de care mai colorate și mai originale, mi-am făcut curaj să încep a explora această gamă variată de produse.

🌹🌹🌹

Primele mele rujuri lichide sau cum vrei tu să le spui, sunt acestea două de la Miss Sporty Lip Millionaire Intens Color Liquid Lipstick. Nu am vrut să arunc banii pe fereastră pentru un produs scump și lăudat, care  e posibil să nu-mi placă dar nici să cumpăr ceva extrem de ieftin “no name” și să-mi strice prima impresie.

image

Acestea fiind spuse, am să intru în mai multe detalii legate de produse.

Ce spun ei: ” Cu o culoare intensa, usor de aplicat precum un gloss, noul ruj lichid Lip Millionaire este optiunea ideala pentru buze fabuloase. Cu un finish bogat, glossy, Lip Millionaire de la Miss Sporty imbraca buzele cu o culoare intensa si le confera stralucire asemenea unui gloss. ” –sursă

🌹 🌹 🌹

Culorile le-am ales în funcție de rujurile pe care le am ca să fiu sigură că nu dau greș deci îmi plac la nebunie. Se găsesc în 6 nuanțe dar în România am văzut doar 5.

– 001 Lucky Me
– Full 102 Peach
– 103 Fuchsia Ca$h
– 201 Violet Ca$h
– 300 Coral Flush
– 400 Full Red

image

Sursă foto

Au o consistență cremoasă spre lichidă cu o acoperire medie spre mare după o singură aplicare sau mă rog, cu un singur strat. Ceea ce-mi place cel mai mult este că nu sunt lipicioase! Yaaay! Nu m-am așteptat, în mintea mea toate tipurile acestea de lipstick-uri sunt lipicoase.

image
Violet Ca$h
image
Fuchsia Ca$h

La capitolul rezistență se descurcă binișor. Fiind cremoso-lichide, dacă nu mănânci, stau pe buze un timp mai îndelungat. Însă când mănânci sau după câteva ore se șterg ușor ușor, gradual și rămâne totuși ceva din culoare în urmă, deci se vede chiar mișto. Nu rămâi subit fără nimic pe buze. Nu îți usucă buzele chiar deloc, mie mi se pare că le hidratează.

image

image

După cum se vede, vin într-un ambalaj clasic, nimic special aș zice, cu un aplicator clasic. Când îl scoți din tub nu ia prosus în exces deci e nevoie de vreo două reintroduceri, ceea ce e iarăși bine.

🌹🌹🌹

De aici l-am cumpărat cu 4 euro unul, ceea ce mi se pare un preț super pentru calitatea lor. Ar merita mai mult după părerea mea. În România în magazinele fizice nu știu ce prețuri/oferte sunt, dar l-am văzut pe 1001cosmetice cu reducere de la 19 la 12,5 lei. Se mai găsește pe Boots tot cu reducere 2,99 de la 3,99£.

Ce impresie v-au făcut? Cum vi se par?

Cu drag,

image

👍💗Dacă ți-a plăcut acest articol și ți se pare util, dă un Share să-l citească și prietenii tăi.

🎀Mă mai poți urmări pe :
💛Facebook💙Twitter💜Instagram 💚

💌💭Dacă ai întrebări nu ezita să mă contactezi.

👍Like 💭Share 👀Follow

16 thoughts on “Miss Sporty Lip Liquid Lipstick Millionaire Intense Color Review + Swatch

  1. Wow, ce frumoase sunt! Ce nuante ai tu pe buze? Chiar intentionez sa dau si eu o comanda pe 1001cosmetice, am adunat in cos mai multe produse si daca am vazut acum si rujurile astea…. 😀 A trecut ceva vreme de cand n-am mai folosit un gloss, eu am doar rujuri mate.
    Pupici

    1. Greșeala mea! De dimineață am vrut să postez și am ieșit din greșeală din pagină. Când am intrat la drafts tot ce făcusem a dispărut. M-am enervat și am postat acum pe grabă și cum graba strică treaba am uitat ce era mai important!:)))) pozele și numele noanțelor.

  2. Ce culori minunate! ❤️ Sincer nu ma asteptam de la Miss Sporty sa aiba produse atat de bune de buze. In schimb au ojele extrem de bune. Au o noua colectie de oje care dureaza pana la 10 zile. Pe mine m-au tinut si 2 saptamani… Pentru 8 lei, sunt WOW! Sa le incerci neaparat.

    1. Yep yep! Merci pentru idee! Cea mai mare fericire când găsesc produse de calitate fără a arunca banii pe fereastră pentru câțiva mililitri 😄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 MARA. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up