Site Overlay

My Everyday Makeup Routine

Astăzi sunt in the mood pentru un articol despre machiaj și dacă tocmai am făcut două review-uri am zis să fie ceva nou.

image

Am vorbit despre tot felul de obiceiuri, despre mâncare sănătoasă, mic dejun, exerciții și altele dar nu am zis nimic despre rutina mea zilnică de machiaj. Mai exact cum mă machiez eu în fiecare zi. Ce, cum și unde aplic!

1. După ce mi-am curățat fața, aplic o cremă hidratantă. Momentan o folosesc pe cea de la L’Oréal Triple Activ Day Cream. Își face treaba foarte bine. Intră repede în piele şi o lasă moale și fină.

image

2. Îmi place înainte de orice, chiar înainte de fond de ten să-mi fac sprâncenele. Pentru asta folosesc momentan kitul de la Essence în nuanța 01 natural bunette style.

image

3. Cu beauty blender-ul umed aplic fondul de ten de la Max Factor/ Maybelline Wonder Nude – depinde pe ce pun mâna prima dată și îl uniformizez prin mișcări de tapotare.

image

image

4. De obicei nu aplic concelar, dar dacă o fac îl folosesc pe cel de la Maybelline Lumi Magique în nuanța Mediu (care între timp s-a terminat)

5. Pentru ochi am trei variante: câteodată folosesc creion dermatograf și anume cel de la Rimmel în nuanța Black pe pleoapa mobilă și tot de la Rimmel în nuanța Nude waterproof eyeliner pe linia apei, pentru un look soft. În alte zile cu eyeliner-ul de la Bourjois îmi desenez o codiță pornind de pe ploapa mobile spre exterior. Când nu am timp deloc deloc folosesc creionul de la Essence în nuanța 19 hot scorch și creez un smokey eyes fooarte soft.
5.a)

image

5.b)

image

5.c)

image

6. La final aplic mascara Sensational de la Maybelline pe genele de sus și de jos (opțional) după ce le-am curbat bine.

image

7. Pentru hidratarea buzelor folosesc balsamul de la Eucerin Lip Activ iar pe deasupra Maybelline Color Drama în noanța 140 Minimalist.

image

8. Dacă urmează o zi lungă setez cu pudră ( Kiko seting powder) dar în anotimpul rece de obicei renunț la pudră.

În machiajul de zi cu zi nu folosesc bronzer/blush și nici contouring. Doar dacă am anumite întâlniri sau dacă știu că urmează să rămân până târziu în oraș prin vreo cafenea ceva. Este simplu, ușor și foarte rapid de realizat pentru că eu aproape mereu sunt pe fugă. Hahah.

image

Kisses & Take Care
💗

 

Like⭐Share⭐FollowMe :
💛
Bloglovin
💙
Facebook
💜
Twitter
💚
Instagram
💞

12 thoughts on “My Everyday Makeup Routine

    1. Hahahahaha nu ești ciudată. Doar avem pasiuni diferite. Dacă aveam mai mult timp pentru machiajul zilnic probabil era chiar mai complex. Ăsta e doar așa pe grabă! :)))

    1. Habar n-am. Știu că atunci când comentezi prima dată pe un blog e posibil să trebuiască aprobat, dar se pare că unele mai intră în spam..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 MARA. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up