Site Overlay

“Makeup is not a mask that covers up your beauty; it’s a weapon that helps you express who you are from the inside.” – Michelle Phan

Despre August si noi obiective in luna Septembrie

Sa mai spun ca a trecut si vara asta? Nu mai spun ca va stric buna dispozitie! August a fost o luna pliiiina ochi cum s-ar zice, vacanta si distractie dar si multa munca. Am avut pe lista 5 obiective de indeplinit, pe care am incercat sa le realizez si dupa cum ati ghicit urmeaza sa trag linie si sa vedem reusitele si esecurile:

Reusite:

1. (.) com

Is done! Nu am schimbat si gazduirea dar urmeaza, trebuie doar sa gasesc ceva convenabil.

2. Si mai mult sport

Nu am stat foarte bine la capitolul asta dar nici nu am neglijat complet. Deci ce sa fie? Reusita sau esec?:))

3. Sa umplu pusculita

Din fericire am strans ceva bani pentru camera foto si probabil luna viitoare o voi cumpara. Can’t wait <3

4. Schimbare de look

Hihi asta se stie deja de pe Instagram, la inceputul lunii, inainte sa plec din Ro mi-am facut curaj si am fost la salon. Am ales sa-mi fac un breton pe o parte, fiind cea mai accesibila tunsoare pe care puteam sa mi-o fac, avand in vedere natura parului meu. Poate la un moment dat imi voi face curaj sa-mi fac un breton adevarat!:))

Esecuri:

5. Aprofundare limba engleza

Eh da, da! Esecul total a fost acesta pentru ca nici macar nu am avut timp sa caut vreun curs de aprofundare, d’apoi sa mai pun la punct ceva din gramatica mea minunata. Sper ca luna viitoare sa fiu mai constiinciosa.

 

Privind in urma sunt chiar multumita de ce am realizat si foarte entuziasmata de viitoarea mea achizitie. In luna Septembrie sper sa:

1. 7 Minute 30 day’s challenge

Am descoperit de vreo cateva saptamani o aplicatie numita ” 7minute” pe care am folosit-o abia ieri. Mai exact, 7 minute de exercitii fizice. Pe langa altele pe care le ofera, propune o provocare de 30 de zile, in care zilnic, timp de 7 minute, trebuie sa faci exercitiile pe cate ti le propun ei. De ce doar 7 minute? Se bazeaza pe teoria efectelor imediate oferite de ” exercitiile de maxima intensitate”. 30 de secunde un exercitiu, 10 secunde pauza. Nu te gandi ca vei lesina incercand sa le faci, pentru ca poti alege intre: incepator, mediu si avansat. Am descoperit ieri, dupa ce am terminat exercitiile din prima zi ca iti poti baga greutatea si inaltimea iar ei calculeaza caloriile pe care le arzi dupa fiecare serie.

Sper sa ma tin de treaba si sa nu sar nici o zi, dar asta vom vedea la sfarsitul lunii. Iar daca a iesit ceva bun din asta, voi face un articol dedicat. Maybe poze before and after? Eww

2. Save money

Cum spuneam, inca nu am terminat de strans toti banii de care am nevoie, deci ramane inca in picioare obiectivul acesta si pentru luna Septembrie.

3. Sa schimb gazduirea

Gazduirea gratuita la wordpress nu e chiar cea mai misto asa ca vreau sa fac pasul asta si sa ma mut altundeva. Si ce crezi? Nu m-am hotarat si basta! Daca ma loveste inspiratia luna asta I’ll get lucky!

4. Giveaway

Da, da! Nu vreau sa stric surpriza dar ohooo de cat timp planuiesc un giveaway. Niciodata nu mi s-a parut momentul potrivit si da, caut un moment potrivit pentru ca nu fac asta pentru urmaritori in plus, ci chiar are o semnificatie pentru mine. Dar hai sa nu dau din casa mai mult de atat. UH! I’m so excited!

5. Cu si despre blog

Am observat ca in ultima vreme am neglijat doua dintre categoriile blogului, si cum poate fi acesta puzzle-ul meu daca lipsesc piese din el? LifePuzzle si FitandHealthPuzzle au ramas neglijate din cauza pasiunii mele pentru Beauty.

La un moment dat ma aglomerasem cu review-uri si nu era ceea ce-mi doream de la blog, nu strict pentru review-uri l-am deschis, asa ca am inceput sa le mai las deoparte, sa diversific aceasta categorie si am reusit. Acum m-am concentrat prea mult pe partea de beauty incat am lasat in ciorne, neterminate, prea multe articole pe alte subiecte. Vreau sa readuc blogul pe drumul pe care am vrut sa-l aiba de la inceput.

Sper ca sunteti si voi la fel de incantate ca mine si ca nu o sa ma parasiti! :)))) Daca incep sa bat campii sa-mi atrageti atentia va rog!

Nu sunt obiective mari, pentru ca munca ma aglomereaza prea tare ca sa am aspiratii mai mari intr-o luna, dar sunt treburi care trebuiesc rezolvate.

Voi ce doriti de la Septembrie? 

Cu drag,

sketch-1456166001755.jpg

4 thoughts on “Despre August si noi obiective in luna Septembrie

  1. ghelbere elena says:

    Nu ai planuri mari pe care cu siguranta le poti indeplini in afara de strangerea de banuti acestia drept sa-ti spun mie cam imi curg printre degete.

  2. Iti recomand gazduire de la Hostmama, clausweb, hostico, hzone si cam atat despre gazduire.

    Avem cam aceleasi obiective, am multe goluri in folosirea limbii engleze, dar imi doresc sa invat, iti recomand filmele fara subtitrare!

    1. Oo mulțumesc de recomandări! Am să mă uit azi peste ofertele lor! Eu vorbesc fluent engleza doar ca stau mai prost la gramatica. Asta mi-ar place sa aprofundez. Daaa..cumva ajuta și filmele fără subtitrare sau mai bine cu sub în engleză, ca să poți înțelege mai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 MMaraStyle. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up