Site Overlay

“Makeup is not a mask that covers up your beauty; it’s a weapon that helps you express who you are from the inside.” – Michelle Phan

Paradis de Crăciun 1

Bună din nou! 😇

Chiar dacă am lipsit câteva zile și am rămas puțin în urmă cu postările ( Postarea Black Friday Haul va deveni un simplu Haul:)) dar să știți că e de BlackFr. ) tot am intrat zilnic și v-am citit și apreciat munca. Îmi face plăcere să vă citesc fiecare post în parte și dacă îmi place sau mi se pare ajutător să dau și like-ul de onoare. Știu că unele articole necesită multă muncă şi știu sentimentul când cititiorii apreciază ceea ce faci, mai ales când oferi ajutor și inspirație de aceea acord atenție fiecărei noi postări ce-mi apare în reader.

Revenind la subiect, că am cam luat-o pe arătură, aceste zile lipsă sunt cu absent motivat să știți. Iubitul meu, să-i spunem T. avea treabă în alt oraș 3 zile ( la două ore distanță de actualul nostru cuibuşor ) și pentru că nu putem sta departe unul de altul am mers cu el. Am stat la hotel două nopți și cât avea el treabă eu m-am plimbat de colo-colo prin centru orașului.

Ce să zic, nimic impresionant. Cam același stil, cafenele cu aspect ieftin, o stradă cu magazine de o parte și de alta, pavele și piste pentru bicicliști. Asta până când am dat peste Paradisul Crăciunului. Nu rețin numele magazinului. Nici nu știu dacă avea vreun nume, dar puteam vedea prin geamurile mari despre ce este vorba.
Normal că am intrat și după ce am căscat gura de jur-împrejur la obiecte și prețuri, i-am cerut domnișoarei vânzătoare acordul să fac poze. Mi-a spus că pot face, dar de la distanță, să nu se vadă prețurile și nu mai mult de două poze. Nu a mai contat că oferta a fost foarte săracă, m-am bucurat și am încercat să cuprind tot în două poze. Nu prea am reușit dar cred că vă imaginați cum era acolo.

image

image

Ce ziceți? Nu că ar fi suuuper să existe în fiecare oraș un magazin ca ăsta?

Au numai chestii de calitate. Globuri de sticlă  ( 1.5 -2 € bucata ), formele aurii sau argintii dintr-un material ușor era mai ieftine mai puțin de un euro, tot felul de forme din ceramică ( îngeri, clopoței, moși, oameni de zăpadă, spiriduși, case, imagini de crăciun ) de diferite dimensiuni și care erau mai scumpe pornind de la 3 € bucata până la 6, 7 chiar și 10€. Toate erau de agățat în pom. Chiar mă gândeam dacă rezistă pe o creangă din cauză greutății. Și pffff multe multe multe altele.

Planific să trag o fugă din nou acolo doar ca să-mi cumpăr și eu câteva trebuşoare de pus în brăduț. Abia aștept și vă țin la curent. Pupici!
💋💋💋

Like ☆ Share ☆ Follow Me :
FacebookBloglovin
TwitterInstagram

Author: Mara

Makeup artist, blogger si vlogger. Norocul face sa-mi pot exprima creativitatea atat in job-ul de zi cu zi, ca makeup artist, cat si prin scrisul pe acest blog, prin fotografiile pe care le fac modelelor sau poduselor si videoclipurile pe care le creez pentru canalul de YouTube. Toate se imbina perfect si le puteti descoperi rand pe rand pe acest blog devenit baza a tot ceea ce fac.

6 thoughts on “Paradis de Crăciun 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 MMaraStyle. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up