Site Overlay

“Makeup is not a mask that covers up your beauty; it’s a weapon that helps you express who you are from the inside.” – Michelle Phan

Parcul Keukenhof Olanda!

Anul trecut nu am avut ocazia să merg la “lalele” (cum îmi place mie să spun) dar anul acesta nu mi-a scăpat. În ultima vreme a plouat și nu era ok să mergi nici până supermarket. Când era o zi cu soare aveam altele de făcut și tot așa până în ultimul ceas. Pe 16 Mai se termină sezonul și Parcul Keukenhof se închide. Pe 1 mai și mai ales prima zi de Paște, după ce am ciocnit ouă și ne-am umplut burțile cu cozonac, am pornit spre parc. De data aceasta vremea a ținut cu noi, fiind soare toată ziua, nici un strop de ploaie.
Taxa de intrare pentru adulți este 16 euro iar pentru copii (4-11 ani) 8 euro. Se mai plătește parcarea 6 euro.
Nu pot să să exprim în cuvinte cât de mult mi-a plăcut, ce am simțit, ce am mirosit și mai ales ce am văzut așa că nu mă mai lungesc. Să curgă cu fotografii!!!!!!

PS: Ar fi prea mult să le pun pe toate într-un articol dar promit că le voi pune pe pagina de Facebook a blogului. Dacă nu vrei să ratezi postarea de pe Facebook , trebuie să dai Like paginii. În felul acesta îți va apărea în News feed.

Pentru articol am selectat 20 de fotografii:

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Cu drag,

image

Author: Mara

Makeup artist, blogger si vlogger. Norocul face sa-mi pot exprima creativitatea atat in job-ul de zi cu zi, ca makeup artist, cat si prin scrisul pe acest blog, prin fotografiile pe care le fac modelelor sau poduselor si videoclipurile pe care le creez pentru canalul de YouTube. Toate se imbina perfect si le puteti descoperi rand pe rand pe acest blog devenit baza a tot ceea ce fac.

14 thoughts on “Parcul Keukenhof Olanda!

  1. Nespus de mult imi doresc sa ajung la Keukenhof si tare rau imi pare ca si anul acesta am ratat perioada potrivita. Sunt superbe pozele si numai cand ma gandesc ca pozele abia resusesc sa surprinda realitatea…raman fara cuvinte.

    1. Daaa..și astea nu sunt nimic. Le-am selectat pe cele care cuprind mai mult din parc, dar cele pe care le voi pune pe Facebook sunt cu adevărat superbe. Și crede-mă că nu poți să faci atâtea poze câte tipuri de lalele, zambile, orhidee și alte flori sunt. Este superb, de nedescris. Anul viitor trebuie neapărat să mergi!

    1. Neapărat! Intră pe pagina de Facebook a blogului (MMaraStyle) să vezi mai multe poze. Astea sunt doar așa..de încălzire! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 MMaraStyle. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up