Site Overlay

“Makeup is not a mask that covers up your beauty; it’s a weapon that helps you express who you are from the inside.” – Michelle Phan

Pasiune pentru ochii de pisică ( review )

image

Îmi place foarte mult tehnica liniei de tuș care îți alungeste ochiul și îți oferă o privire de felină. De fapt, eu mă machiez în acest fel aproape zilnic.Știu că nu e tocmai un look de zi, dar e favoritul meu. Pentru acest look nu ai nevoie decât de rimel și tuș. Așadar, cu această ocazie, pentru alte pasionate de tuș și linii, am să vă prezint tușurile mele preferate și un mic truc pentru linii perfecte.

 

La început foloseam creionul dermatograf ocazional, la o ieșire în oraș sau când mă plictiseam acasă. A început să îmi placă și automat nu am mai fost mulțumită de timpul de rezistență a unui creion, voiam mai mult. Am trecut la tușul de ochi tip cariocă, dar nici acesta nu m-a mulțumit, deoarece se blochează cu impurități/fard/fond de ten și devine un proces dificil de aplicare. De asemenea, nu mă mulțumea nici culoarea, nu destul de intensă. Am trecut la pasul următor și anume tușul lichid. Am tot testat, de la firme fantomă, chiar si de la avon, oriflame, dar majoritatea până la finalul zilei se fărâmițau sau se întindeau, se estompa culoarea etc. Asta până într-o zi când am cumpărat unul de la Miss Sporty. Preț accesibil și destul produs. Dar nu asta este cel mai important, desigur.

I. Miss Sporty Studio Lash Eyeliner

image

1. Rezistă.
Cel mai important aspect pentru mine. De când îl aplici până îl demachiezi, arată impecabil. Recunosc, am adormit machiată de mai multe ori, după o petrecere ( în toate cazurile) și dimineață tușul meu era în aceeași poziție. Dacă este aplicat în mai multe straturi se usucă mai greu, dar nu e de speriat, nici chiar așa de greu!

2. Culoare intensă.
Ce îmi place de asemenea la acest tuș este că are o culoare intensă. Nu trebuie să aplic de o mie de ori ca să se vadă mişto. O dată, maxim de două ori e suficient.

3. Pensulă flexibilă.
Pentru mine a avea o pensulă flexibilă nu este un minus ci un mare plus. Pensula acestui tuș este lungă și flexibilă, oferindu-ți posibilitatea de a crea linii de toate formele, mărimile și grosimile. Asta dacă ai puțină experiență în mânuirea pensulei, ce-i drept. Dar chiar și pentru începătoare, aplicatorul lung poate oferii avantaje.

4. Ușor de îndepărtat.
Am întâlnit unele tușuri, majoritatea de tip cariocă, care sunt greu de îndepărtat. Parcă intră în piele și dacă nu insiști bine rămâne ca o umbră. Un alt plus al acestui tuș este că se demachiază cu ușurință. Poziționează discheta cu demachiant pe linie, menține câteva secunde și înlătură prin mișcări de lateralitate. Floare la ureche!

II. Bourjois Liner Pinceau 16h Liquid Eyeliner Ultra Black

image

1. Rezistă.
Deși are o consistență diferită decât cel de la MS și acesta rezistă exemplar. Nu se fărâmițează, nu se întinde. De asemeana se usucă mai repede decât cel de la MS.

2. Culoarea.
Intensitatea culorii, de această dată, diferă. Imediat cum îl aplici are o culoare intensă dar când se usucă se mai estompează. Tot ce trebuie să faci este să mai aplici un strat și culoarea se va menține.

3. Pensula.
Aplicatorul acestui tuș este total diferit. Este sub formă de pensulă, cu peri foooarte fini care nu cad și este scurt. Avantajul este că îți oferă o mai mare stabilitate în timpul aplicării însă dezavantajul este că, în cazul în care dorești să trasezi o linie subțire, este mai dificil. Trebuie să atingi foarte finuț plielea, deci ai nevoie de ceva experiență.  Totuși cu puțin antrenament se rezolvă rapid.

4. Demachierea.
Procesul de îndepărtare este la fel de ușor. Cu aceeași tactică, produsul se îndepărtează cu ușurință.

image

Trucul pe care eu îl foloseam este simplu, probabil îl știți deja, dar poate găsesc să ajut pe cineva. Tot ce trebuie să faceți înainte de a aplica tușul este să folosiți creion dermatograf. De ce? Pentru că este mai uşor de corectat în caz de greşiți. Cu ajutorul lui, desenați cu aproximație forma pe care o doriți. Ghidați-vă după linia ochiului și după sprânceană. După ce sunteți mulțumite de ce a ieșit, aplicați deasupra tușul, astfel intensificând rezultatul. Eu prin această metodă mi-am perfecționat tehnica iar acum aplic direct tușul fără mari probleme.

Sper că v-a plăcut și v-a fost de folos postarea. Dacă și voi iubiți tușul și ochii de pisică, nu ezitați să dați un comment în care să îmi spuneți când alegeți să purtați acest machiaj. ( sau orice altceva )

Pupici
💋

Like & Share & Follow Me

16 thoughts on “Pasiune pentru ochii de pisică ( review )

  1. Merci! Și eu am încercat mult timp.. chiar și acum am momente când nu le fac egale și oricum de fiecare dată au altă formă! :)) dar trucul cu creionul m-a ajutat foarte mult

  2. Si eu aplic prima dat creion, dar dimineata cand plec la lucru chiar nu am timp sa tot stau, sa masor, sa sterg… Momentan sunt foarte incantata de felt-tip-ul Supercat de la Soap & Glory.

  3. Da, până la urmă cel mai important e să gasim ceva să ni se potrivească și să îl utilizăm cu ușurință. Eu încă nu l-am încercat pe acesta de la Soap&Glory

  1. Merci! Am uitat să precizez că așa arăta după 10 ore de la aplicare 😇 că am facut pozele înainte să mă demachiez noaptea :))

 1. Si eu folosesc de ani de zile tusul de la Miss Sporty. Pentru mine machiajul tip cat eye este indispensabil. Il port de fiecare data cand ies din casa. As putea zice ca e semnatura mea. 😂 Kisses 😙

  1. Me too, me too. Yeeey nu’s singura nebună 💓 Când nu îmi fac pentru ceilalți pare anormal :)) “unde-ți sunt cozile?” :))

 2. So much make-up envy :)) Ador cum ti-au iesit coditele in prima poza. Si eu folosesc tusul de la Bourjois. Cred ca este unul din cele mai rezistente pe care le-am incercat. Pana si vara e ok.

 3. Buna. Si eu ma dau zilnic doar cu tus si ruj, fara rimel. Mi se pare ca se vede foarte bine asa. Am folosit mai multe tusuri, insa cel care rezista cel mai mult este cel de la Miss Sporty, insa eu il prefer pe cel carioca. Am cumparat si mai scumpe si se uscau dupa cateva utilizari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 MMaraStyle. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up