Site Overlay

“Makeup is not a mask that covers up your beauty; it’s a weapon that helps you express who you are from the inside.” – Michelle Phan

Preferatele lunii Noiembrie

Luna Noiembrie a fost lipsită de evenimente importante sau cumpărături pompoase însă a fost o lună plină din alte puncte de vedere. Cu toate acestea am folosit mult câteva produse, am testat și am recumpărat altele. Am făcut o listă, nu sunt multe dar sunt favoritele mele luna acesta.

1. Crema de mâini de la Nivea

image

După cum am spus, luna aceasta m-am confruntat cu o uscăciune a mâinilor usturătoare și a trebuit să găsesc urgent o soluție. Pentru mine soluția a fost această crema de la Nivea care mi-a reperat pielea după nu mai mult de două aplicări.

2. Tus de ochi Bourjois

image

Probabil știți deja că tușul de ochi este un must have pentru mine. M-am obișnuit să îl folosesc pe cel de la MissSporty dar luna acesta l-am folosit numai pe cel de la B. Oricum îmi plac la fel de mult și unul și altul.

3. Rimel Bourjois

image

După ce am terminat un rimel de la Maybelline, m-am gândit să încerc unul de la B și m-am îndrăgostit. Clar favoritul lunii!

4. Fond de ten Maybelline dream Wonder Nude
image

Abia i-am făcut review AICI deci nu cred că mai are rost să vorbesc despre el. Oricum este cel mai folosit de mine luna aceasta!

5. Beauty Blender

image

Beauty Blender-ul cred că este favoritul fiecărei luni însă în Noiembrie l-am folosit cel mai mult.

6. Crema de față de la L’Oréal

image

Vântul nu usucă doar mâinile ci și fața așa că luna aceasta am folosit din plin această cremă. Îmi place mult, hidratează foarte bine.

7. Gel de duș de la Nivea

image

Când aleg un gel de duș, mă orientez după miros și mai puțin după puterea de hidratare deoarece oricum aplic cremă după duș. Însă luna acesta am ales hidratarea în defavoarea mirosului așa că am folosit gelul de duș de la Nivea. Mirosul nu este unul special ci unul specific acestui brand însă hidratează foarte bine pielea.

8. Sampon Dove Sublime Oil

image

Mă lupt de ceva vreme cu scalpul super uscat și hipersensibil. Nu știu ce să mai fac dar când îi dau de capăt voi dedica un articol special acestui fapt. Luna acesta am folosit acest șampon de la Dove. Ce pot să spun este că am observat că părul mi se îngrașă mai repede.

9. Balsam de par de la Ogx

image

De când îmi place să-mi răsfăț părul săptămânal cu ulei de cocos am testat doua produse de par pe bază de lapte de cocos. Șamponul și balsamul de la Ogx. Șamponul nu m-a impresionat însă balsamul este genial. Clar favoritul luna aceasta.

10. Crema de corp de la Nivea

image

Tot de la Nivea. Hidratează foarte bine însă este de preferat de aplicat seara după baie/duş.

11. Balsam de buze de la Eucerin

image

Luna uscăciunii mi-a afectat și buzele. Pentru mine a funcționat perfect acest balsam de buze.

12. Oja de la Kiko si L’Oréal
Am uitat să le fac poză și în momentul de față nu le am la îndemână, acestea sunt culorile, promit să revin cu update ( poză + nume noanță )

image

image

Luna acesta am folosit doar aceste două culori. Pur și simplu le adooor! Atât culoarea cât și rezistența.

13. Ruj de la MAC

image

image

Era să uit, rujul preferat luna aceasta este cel de la MAC lustre, noanța Plumful A35. Nu usucă buzele, culoarea a fost perfect potrivită în cadrul lunii Noiembrie, deci..fav!!

Acestea au fost produsele pentru luna aceasta. Dacă doriți review la ceva nu trebuie decât să lăsați un comentariu cu preferințele.
image

Să aveți o duminică superbă în continuare! Pe data viitoare! Pupici!

Like ☆ Share ☆ Follow Me :
FacebookBloglovin
TwitterInstagram

5 thoughts on “Preferatele lunii Noiembrie

  1. Balsamul de buze de la Eucerin este minunat. L-am folosit acum cativa ani. Ma bucur ca prin intermediul articolului acesta mi-am amintit de existenta lui “miraculoasa”. Trebuie sa il recumpar neaparat.❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 MMaraStyle. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up