Site Overlay

“Makeup is not a mask that covers up your beauty; it’s a weapon that helps you express who you are from the inside.” – Michelle Phan

Pregătiri pentru sarbatori 2015

Umblând prin magazine care întruchipează Paradisul Crăciunului face parte din procesul pregătirilor ce au avut parte.

Fiind primul Crăciun departe de casă a trebuit să iau totul de la zero. Stocul de globulețe era gol, de brad sau alte decoratiuni nici nu mai zic. Așa că mi-a luat ceva timp până am adunat cele necesare.

image

image

Am tot căutat brazi artificiali dar ce am găsit la un preț rezonabil erau ori prea mici ori prea schilozi :)). Norocul a făcut că, am găsit cel mai frumos brad natural, înalt și gras la un preț cum nici nu-mi puteam imagina adică 27 euro luând în considerare că un brad artificial mediu și subțire costă cam 60 de euro și de aici prețul crește. Am văzut unul tare frumos, artificial, dar nu m-am îndurat să dau 130€ pe el :(. Până la urmă m-am hotărât la cel natural.

image

image

image

Din păcate nu am făcut poza la toaaate cele cumpărate, ci doar dupa prima tură de cumpărături. Asta e, nu ne lăudăm aici, dar mi-ar fi plăcut să le vedeți pe toate.
Mi-a fost foarte greu să decid ce culoare/culori să folosesc în casă și în brad așa că am renunțat să mă gândesc și să-mi imaginez și am luat tot ce mi-a picat în mână. Mov, argintiu, roșu, auriu, verde, steluțe, inimioare – orice, a fost bine venit.

image

image

image

image

Nici la capitolul beteală/panglici nu am stat mai bine. Pentru că am ales să folosesc toate culorile nu m-am putut hotărî doar la o culore – două. Am renunțat de tot!:))

V-am stârnit curiozitatea? Abia aștept să vă arăt rezultatul!!! Pupici!

image

Like ☆ Share ☆ Follow Me :
FacebookBloglovin
TwitterInstagram

Author: Mara

Makeup artist, blogger si vlogger. Norocul face sa-mi pot exprima creativitatea atat in job-ul de zi cu zi, ca makeup artist, cat si prin scrisul pe acest blog, prin fotografiile pe care le fac modelelor sau poduselor si videoclipurile pe care le creez pentru canalul de YouTube. Toate se imbina perfect si le puteti descoperi rand pe rand pe acest blog devenit baza a tot ceea ce fac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 MMaraStyle. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up