Site Overlay

Produsele mele preferate în sezonul rece | Păr, față și corp. 

Pentru mine, cea mai mare bucurie în sezonul rece este zăpada. Ea este pe primul loc și dacă ar fi posibil să fie totul înghețat și acoperit de nea de pe 1 Decembrie până pe 28 Februarie ar fi perfect. 😇 Pe locul doi stau frumos sărbătorile de iarnă care, deși nu mai sunt ce au fost, au rămas în continuare motiv de fericire, de apropiere de persoanele dragi, sursa de inspirație, vacanță și așa mai departe. Cu toții iubim aceasta perioada a anului chiar dacă fiecare cu motivele lui.

Dar nu totul este alb și frumos iarna, nu mereu e totul înghețat. Când e umezeală părul o ia razna. Când e ger, tenul și mâinile suferă cât pentru tot anul iar când e zăpadă.. Eh când e zăpadă totul e perfect! 😇

Din cauza neplăcerilor cazuate de frig, pe parcursul iernii folosesc anumite produse de care uit în restul anului. Despre ele este vorba în articolul de azi, sunt produsele mele preferate de păr, față și corp în anotimpul rece.

Vi le recomand cu încredere deși trebuie să țineți în minte că ce funcționează pentru mine e posibil să nu funcționeze pentru altcineva. Întâi verificați dacă vă potriviți tipului de păr/piele căruia i se adresează produsul.

Acum că am lămurit chestiuni importante, să intre în scenă vedetele.

1. Premiul întâi se acordă favoritei părului meu sezonul acesta:

John Frieda Secret Agent Touch-up cream

Crema aceasta chiar face mununi. Are o formulă atât de ușoară încât nici nu îți dai seama că tocmai ai aplicat o CREMĂ pe păr. Ok, să vă zic cum se folosește:

– în primul rând este recomandată părului electrizat, cu mult baby hair (firele mici și inestetice care se ridică deasupra podoabei capilare ca o coroană :)) )  sau vârfurilor uscate cu aspect inestetic

– se încălzește o cantitate mică de cremă în palme apoi se distribuie uniform pe toată suprafața părului insistând la vârfuri

– se  aplică pe părul uscat, ori de câte ori este nevoie
Cam asta e toată filosofia. Eu o port mereu în geantă și când am nevoie o aplic rapid: nu îmi lasă mâinile lipicioase și nu încarcă părul.

2. Tot pentru îngrijirea părului

J.Frieda Frizz Ease 6 effects serum

20161223161601_img_1020.jpg

Este evident că am o mare problemă cu părul frizzy și încerc pe cât posibil să îl mai calmez. Pe lângă umiditatea cu care se confruntă afară, în casă îl terorizez și eu cu uscătorul. Pentru că iarna nu pot dormi cu părul ud (cum fac vara) trebuie neapărat să îl usuc. Produsele pe care le aplic pe părul ud variază dar cel mai des folosesc acest ulei de la J.Frieda.

Dintre toate produsele pentru îngrijirea părului pe care le dețin, cel mai mult iubesc uleiul acesta. Nu știu dacă îndeplinește chiar toate cele 6 promisiuni dar efectul este vizibil de fiecare dată când îl folosesc.

Se aplică pe părul umed și numai pe părul umed. La fel ca în cazul cremei, încălzesc între palme o pompiță de ulei și o aplic începând de la vârfuri iar ce mai rămâne pe mâini întind pe toată lungimea părului.

După uscare părul este moale, nu își pierde volumul și nu are un aspect încărcat.

3. Cel mai cel balsam

Burt’s Bees replenishing Lip Balm with Pomegranate oil

20161223162024_img_1029.jpg

Vai de buzele mele dacă nu aplic balsam. Până acum, pe lângă Eucerin Lip Activ, doar Burt’s Bees a reușit să mă cucerească. Îmi place formula, îmi place mirosul dar cel mai mult îmi place efectul. Catifelează buzele, le hidratează și se poate aplica peste orice ruj 💖 Much love for this one!

4. Trebuie să hidratăm și mufa

Vichy Idealia

20161223161701_img_1021.jpg

Spuneam în articolul de aici (rutina de îngrijire a feţei) că vreau să încerc o cremă de față de la Vichy. Voiam una de noapte dar pentru că mi-am cumpărat uleiul concentrat de la Kiehl’s mi-am zis să încerc una din cele mai lăudate creme de la Vichy.

Nu vreau să spun prea multe despre ea acum, pentru că sigur îi dedic un întreg articol dar oricum este preferata mea sezonul acesta. Nu mi se pare că lasă un finish mat dar la partea de hidratare se descurcă excelent.

5. Nu uitați de lăbuțe

Essie ulei de cuticule tratament

20161223161817_img_1024.jpg

Știți că îmi îngrijesc unghiile acasă, știți că am un întreg ritual pe care vi l-am arătat aici pas cu pas și mai știți că am insistat nenumărate ori să vă hidratați cuticulele cu orice ocazie ba chiar v-am dat câteva idei (7 tips) aici pentru cuticule frumoase.

Uleiul de la Essie se numără printre preferatele mele de acest gen dar pe primul loc va rămâne mereu uleiul de cuticule de la Essence. Rămasă fără cel din urmă, am început să-l folosesc pe acesta care săracul își făcea veacul în sertar.

Hidratează, miroase fain și în plus nu m-am așteptat să fie atât de spornic. Cu alte cuvinte își merită bănuții. Nu că ar fi asta cel mai important.

6. Ultimul produs

Ulei delicat de corp Nivea Smooth Sensation 

Simt nevoia de cât mai multă hidratare în perioada asta rece a anului și mereu trec de la cremă la ulei și unt de corp. Am vrut să încerc și altceva pe lângă Johnsons Baby (hai că doar n-oi fi singura care se bălăcește în ulei de bebeluș :d) și am ales Nivea.

Efectul de catifelare este instant, intens șiiii din păcate nu de foarte mare durată DAAAR mie îmi place la nebunie. Chiar dacă nu durează 24 de ore efectul e prea delicios ca să fie neglijat. Oricum nu trece atât de mult timp fără să aplic măcar lapte de corp sau ceva, ceva de corp :d

Acestea sunt favoritele, vedetele, preferatele din sezonul rece. 💙 Pe care le-ați încercat? Care vă tentează?

7 thoughts on “Produsele mele preferate în sezonul rece | Păr, față și corp. 

  1. La capitolul balsam de buze iti recomand Blistex, formula normala, mai ales cel in cutie.
    Nu, evident ca nu esti singura. Uleiul de la Johnsons Baby a fost preferatul meu inca din liceu. L-am folosit pana am terminat facultatea, iar apoi m-am luat cu tot felul de lotiuni si uleiuri si am cam uitat de el. Next buy: uleiul Johnsons Baby, mai ales cel mov (cu lavanda parca 😀 )

    1. Hahaha:))) Chiar e The Best Johnsons Baby 💖💖 Mulțumesc de recomandare, am să mă uit după el. Îmi place numele lui:)))) te pup

    1. Da! Cred ca avem! Pentru ca eu am cautat și am găsit niște review-uri vechi de prin 2012, ar trebui sa existe și acum. J. F. sunt curioasă dacă se găsește.. măcar online.. Sunt produse foarte bune de păr.

    1. Crema pentru păr este suuuper mișto! Dacă dai de ea cumpăr-o! Dacă își face treaba pe părul meu sălbatic, sigur își va face și pe al tău.. De Vichy am fost și eu impresionată chiar dacă lista de ingrediete e cam..hm.. Ai încercat vreo cremă de noapte Vichy? M-ar tenta să încerc acum că am spart gheața cu Idealia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 MARA. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up