Site Overlay

Pupa Milano: Lip Perfection Ultra Reflex, Professional Eye Primer Review and Swatch

image

      E o perioadă stresantă și aglomerată pentru mine și nu am prea mult timp în special de făcut poze pentru articole, de postări pe Fb și de scris.. am cam lipsit din social media dar, mereu există un DAR, nu mi-am putut lua gândul de la două produse pe care le-am mai folosit între timp și cărora le-am promis review, așa că am ales să povestesc despre amândouă în articolul de azi, ca să nu rămân datoare mai mult decât sunt deja. Este vorba de Lip Perfection Ultra Reflex și Professional Eye Primer de la Pupa Milano.

Pupa Milano Professional Eye Primer

image

Primer-ul vine într-un tubuleț care conține 4 ml de produs iar aplicatorul (care este, după cum știți, pe placul meu) dozează bine cantitatea de produs. Îmi place aspecul, un lucru mai puțin important dar știu că sunt multe fete interesate atât de aspect cât și de calitate, iar dacă există amândouă e perfect.

image

Are o consistență cremoasă-prăfoasă, se întinde ușor pe pleoapă și cel mai important pentru mine: nu o usucă. Noanța are un subton galben și se uniformizează frumos cu pielea, nu lasă urme. Am observat că fardurile sunt ușor de blenduit, nu se lipesc într-un loc ca de un strat de lipici, ceea ce e bine.

image

Cu siguranță crește rezistența fardurilor pe pleoapă și intensifică culoarea. Nu am făcut teste extreme dar am participat la o zi onomastică unde am purtat un machiaj smokey eyes, pentru care am folosit fardurile din paleta MUA (review-ul paletei Aici).

image

E un primer bun care își merită banii după părerea mea. Eu nu am pleoapa uleioasă dar nici uscată. Am specificat că este important pentru mine să nu o usuce pentru că am avut de-a face cu un primer care îmi usca pleoapa și îmi era foarte greu să aplic fardul. Per total sunt mulțumită și nu intenționez să cumpăr alt primer până nu îl termin pe acesta.
image
The birthday party look:
image

Pupa Milano Lip Perfection Ultra Reflex

image

Iubirea mea pentru gloss-uri, cred că știți din introducerea review-ului de AICI, este minimă. Acest gloss m-a atras cu sclipirile lui orbitoare. Eh hai că exagerez dar e total adevărat că am fost atrasă de culoare. Mi-am imaginat tot felul de machiaje cu acest gloss nud-sclipicios. L-am purtat și în look-ul de mai sus.

image

Tubul din plastic transparent conține 7ml de produs, din nou un ambalaj drăguț, simplu și elegant. Este noanța 10, un nude cu subton roz aș spune, cu reflexii aurii, argintii și roz parcă mai detectez eu în soare, care împreună dau o strălucire aparte. Iar vorbesc ca în basme dar îmi place la nebunie cum se vede pe buze și cum sclipește.

image

Are aplicatorul sub formă de pensulă, una foarte fină. Nu este lipicios, asta am testat și în magazin că altfel nu îl luam. Mă așteptam să se strângă sclipiciul înspre interiorul/colțul buzelor dar nu este cazul. Acum mna probabil depinde de mai mulți factori. Nu se demachiază greu, în sensul că particulele de sclipici nu rămân lipite de buze de parcă le-ai pus acolo cu super-glue.
image

image

[wpvideo hTGgbU4c]

Numai cuvinte de laudă pentru aceste două frumoase în comparație cu fondul de ten la care am avut câteva obiecții. Oricum ar fi, aceste produse mi-au încredere să cumpăr și altele de la acest brand ceea ce e de bine, zic eu.

Happy end!

Cu drag,
image

👍💗Dacă ți-a plăcut acest articol și ți se pare util, dă un Share să-l citească și prietenii tăi.

THANK YOU! L o t s o f h u g s!

🎀Mă mai poți urmări pe :
💛 Facebook 💙 Twitter 💜 Instagram 💚

💌💭Dacă ai întrebări nu ezita să mă contactezi.

👍Like 💭Share 👀Follow

4 thoughts on “Pupa Milano: Lip Perfection Ultra Reflex, Professional Eye Primer Review and Swatch

  1. Singurul produs incercat de la Pupa Milano este o paletuta de farduri pentru ochi, care a fost initial a maica-mii. 😂 Calitatea este ireprosabila. Foarte util articolul. Te pup! 💋

    1. Mulțumesc 💋 Daa auzisem că sunt bune, am mai folosit când eram mică de pe la sor-mea ruj, fard :)) Oricum, merită banii!:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 MARA. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up