Site Overlay

“Makeup is not a mask that covers up your beauty; it’s a weapon that helps you express who you are from the inside.” – Michelle Phan

Sărbători fericite!

       Înainte să vă arăt cum mi-am transformat casa pentru această minunată perioadă, vreau să urez tuturor Sărbători fericite și un Crăciun cu bine! Să aveți parte de pace în case și în suflete, Dumnezeu să vă lumineze viața iar spiritul Crăciunului să vă umple inima de bucurie!

      Nu vreau să fie un articol lung, știu că sunteți cu toții ocupați! Și eu cu greu mi-am găsit timp pentru asta dar nu vreau să las să treacă ziua fără să vă urez de bine cu ocazia acestei sărbători!
Vreau să vă arăt ce am reușit să fac în casă din tot ce îmi propusesem. Îmi pare rău că nu am făcut omul de zăpadă pe ușă dar nuuu mai avut tiiiimp!!:( În rest am decorat subtil, nici prea mult dar nici prea puțin.

image

image

image

image

image

image

image

image

Like ☆ Share ☆ Follow Me :
FacebookBloglovin
TwitterInstagram

Author: Mara

Makeup artist, blogger si vlogger. Norocul face sa-mi pot exprima creativitatea atat in job-ul de zi cu zi, ca makeup artist, cat si prin scrisul pe acest blog, prin fotografiile pe care le fac modelelor sau poduselor si videoclipurile pe care le creez pentru canalul de YouTube. Toate se imbina perfect si le puteti descoperi rand pe rand pe acest blog devenit baza a tot ceea ce fac.

2 thoughts on “Sărbători fericite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 MMaraStyle. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up