Site Overlay

Curs automachiaj in Bacau/Iasi

Nu exista nici un curs pe lumea asta care sa te invete – in doar cateva ore – cum sa machiezi pe cineva sau cum sa te machiezi. Practica este extrem de importanta in procesul acesta. Ce iti poate oferi un curs de automachiaj sau mai bine zis – ce iti pot oferi eu prin acest curs unu la unu – sunt toate informatiile pe care le-am dobandit de-a lungul timpului fie prin autoeducatie, fie in cele 12 luni ale cursului de machior pe care l-am facut in Olanda, in Amsterdam, la renumita scoala de machiaj Art of Colors si din experienta de peste 3 ani in arta machiajului.

Te voi ajuta si iti voi oferi in format tiparit teoria de care ai nevoie pentru a-ti crea un machiaj corect din punct de vedere tehnic, si de asemenea iti voi fi alaturi si te voi indruma la partea practica a machiajului de zi si de seara. Dupa terminarea cursului, vei sti exact ce machiaj ti se potriveste in functie de forma fetei si a ochilor, a culorilor preferate, a stilului vestimentar, chiar si in functie de evenimentele speciale la care trebuie sa participi. In plus, te voi ajuta la crearea kitului de machiaj si de pensule esentiale, astfel vei sti exact de ce ai nevoie (produse, nunate, texturi).

Structura:

Prima zi (2 ore):

  • Faci cunostinta cu tenul tau si inveti cum sa-l ingrijesti corespunzator!
  • Studiem forma fetei si a ochilor si iti arat ce tehnici de machiaj ti se potrivesc cel mai bine.
  • Inveti cum sa te machiezi ziua, cand vrei ceva mai mult decat un rimel si un balsam de buze.
  • Facem curat in trusa de machiaj, scapam de vechituri, de nuante gresite si o pregatim pentru produsele si pensulele potrivite.

A doua zi (2h 30min):

  • Inveti cum sa iti faci un machiaj complet (contur, eyeliner, smokey eye, conturul buzelor etc) de seara care sa se potriveasca cu personalitatea ta si desigur, cu trasaturile fetei.
  • E timpul sa ai trusa de machiaj perfecta pentru tine, care sa-ti usureze munca si sa-ti ofere posibilitatea sa te machiezi pentru orice eveniment.

*la cerere, cursul se poate desfasura si intr-o singura zi

Ce trebuie sa ai la tine:

  • trusa de machiaj personala, cu toate machiajele si pensulele pe care le detii
  • agenda si pix sau telefonul – vei avea nevoie sa-ti notezi toate detaliile importante/ sugetii de produse, tehnici etc.

*Daca nu ai chef sa cari trusa, vine eu la tine cu tot ce iti trebuie, iar cursul se poate desfasura in confortul casei tale

Completati datele de mai jos pentru a obtine o programare. In cel mai scurt timp veti fi contactat.

Author: Mara

Makeup artist, blogger si vlogger. Norocul face sa-mi pot exprima creativitatea atat in job-ul de zi cu zi, ca makeup artist, cat si prin scrisul pe acest blog, prin fotografiile pe care le fac modelelor sau poduselor si videoclipurile pe care le creez pentru canalul de YouTube. Toate se imbina perfect si le puteti descoperi rand pe rand pe acest blog devenit baza a tot ceea ce fac.

Copyright © 2019 MARA. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up