Site Overlay

“Makeup is not a mask that covers up your beauty; it’s a weapon that helps you express who you are from the inside.” – Michelle Phan

Skincare Tag

image

În sfârșit am terminat de răspuns întrebărilor din Tag-ul Skincare, pe care l-am primit de la Adela ( News on beauty ) şi căreia vreau să-i mulțumesc mult. Este un tag super, de unde putem învăța câte ceva una de la alta.

Let’s go!

Descrie în câteva cuvinte rutina ta de îngrijire a pielii.

Pe primul loc va sta mereu demachierea. Pentru asta folosesc demachiantul bifazic de la Nivea cu care înlătur machiajul ochilor. Fața o demachiez cu apa micelara tot de la Nivea ( noua mea iubire). În perioada rece nu folosesc un gel de curățare pentru că îmi usucă fața mai mult decât e deja. Încă nu am găsit unul pe placul meu. Apoi dacă îmi simt fața uscată mă masez cu ulei de cocos, care și curăță în același timp. Umezec cu apă caldă o dischetă demachiantă și curăț surplusul. Dacă nu folosesc ulei, atunci aplic o crema de noapte, momentan folosesc una de la L’Oréal.

Ce tip de piele ai? 

Ooff. Am tenul mixt. În Zona T este gras și uscat în același timp.. Nici nu știu cum e posibil dar e enervant. Imaginează-ți acele minuscule “cojițe” specifice tenului uscat dar să fie și gras în același loc. Chiar dacă îl exfoliez regulat, degeaba. Rar să fie ori una ori alta. În rest, cred că e normal.

Cel mai bun produs împotriva cosurilor?

Habar n-am! Nu m-am comfruntat cu probleme mari de acest gen. Nu vreau să dau sfaturi doar din auzite, fără să fi testat pe pielea mea.

Șervețele demachiante – Da sau nu?

Da și nu. În unele situații sunt foarte utile, și dacă sunt alese cum trebuie, nu vor crea probleme tenului. Eu am folosit de la Nivea șervețelele pentru ten sensibil și m-am înțeles foarte bine cu ele. Personal le folosesc în situații speciale (când mă grăbesc, când călătoresc, după efort fizic). Nu le-aș folosi zilnic nici dacă mi-ai da bani, deci nu recomand utilizarea lor zilnică.

Toner – da sau nu?

Mmmmmmmm..nu. Nu mi-a plăcut niciodată să folosesc toner și nici nu cred că o să-mi placă.

Produse high-end de îngrijire a pielii sau produse high-end de machiaj?

Cu siguranță produse high-end de îngrijire a pielii. Prefer să dau o căruță de bani ca să am un ten curat, hidratat, luminos, plin de viață și fără riduri decât să am cele mai scumpe produse de machiaj în încercarea continuă de a-mi acoperi imperfecțiunile. Oricât de mult îmi place makeup-ul sunt conștientă de efectele lui asupra tenului. Iar cel mai posibil și produsele de machiaj mai ieftine pot arăta foarte bine dacă ai un ten sănătos.

Care este cel mai neobisnuit produs de îngrijire al pielii pe care l-ai încercat?

Eh. Nu prea am făcut experimente. Mă hotărăsc foarte greu să-mi cumpăr un produs chiar și după ce citesc zeci de review-uri. Cel mai ciudat a fost când m-am demachiat cu ulei. E o senzație ciudată și te înnegrești toată dar rezultatul este wow.

Ești într-o farmacie și cumperi un singur produs – Ce este? 

Epitelin cu extract de gălbenele și mușețel. Este o cremă foarte bună. Are efect calmant, antiinflamator. O folosesc pe iritații. Pe zgârieturi. Pe arsuri. Cicatrizează și grăbește vindecarea.

Spune-ne sfatul tău de top pentru îngrijirea pielii. 

Curăță și hidratează. Mereu, orice ar fi!

Dau mai departe Tagul:
Ioana ( Be Purrfect )
Amalia  ( Glam Update )
Teodora ( Too Dear )
Andra ( AndrA )
Crisrina și Alexandra ( Addicted Ladies )

Aștept cu nerăbdare să citesc răspunsurile voastre.

Cu drag,

image

Take care!
Kisses!
💋

For more
don’t forget to :
Like⭐Share⭐FollowMe

💛
Bloglovin
💙
Facebook
💜
Twitter
💚
Instagram
💞

11 thoughts on “Skincare Tag

  1. Doua lepse intr-o singura zi! I feel spoiled! 🙂 Abia astept sa raspund, dar pana atunci tine-mi pumnii sa mi se mute pe noul server tot blogul, nu doar o patrime, cum a iesit la teste 😂 Pup u! :*

  2. Ai facut tagul, yey! Sper ca ti-a placut. Sa stii ca am trecut si eu printr-o perioada de ten uscat/gras in aceleasi zone, mai ales pe nas. Si e groaznic asa ca te inteleg. Dar trece el, vine vara si se transforma doar in ten gras. :)) Pupici!

    1. Credeam că sunt singura, dar acest tag mi-a dezvăluit și alte colege de suferință! :)) Te înțeleg perfect! Mulțumesc de vizită, am să trec și eu pe la tine! Pupici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 MMaraStyle. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up