Site Overlay

“Makeup is not a mask that covers up your beauty; it’s a weapon that helps you express who you are from the inside.” – Michelle Phan

Summer Lovin’ Tag

Plănuiam să vă vorbesc despre rutina mea zilnică de îngrijire a feţei daaar se pare că Irina de la The Rawscientist a reușit să-mi dea programul peste cap. Cum? Pai mi-a pasat o leapșă irezistibilă, super super fun pe care abia aștept să vi-o arunc și vouă în cârca, să vă zdruncin planurile ( știți că sunt ironică și că Irina nu mi-a modificat programul, săracul deja era vai și amar de el. Mulțumesc că te-ai gândit la mine :*) pentru că leapșa asta trebuie făcută repede repede până să se termine vara!. Este vorba de Summer Lovin’ Tag.

wp-image-478583432jpg.jpg
Rujul preferat

Nu unul. Două. Vara asta respectiv vacanța asta am alternat între Dior și Kiko. Cel de la Dior este un luciu de buze sub forma unui balsam. Nici nu știu cum să-l numesc dar hidratează și dă strălucire buzelor. E perfect pe timpul zilei pe când cel de la Kiko e o noanță intensă și pe deasupra este mată și nu se duce de pe buze. E super rezistent acest ruj, am făcut review-ul pentru o altă noanță aici.

wp-image-1550744975jpg.jpg

wp-image-384168901jpg.jpg

Ojă preferată

Mmm nu am avut o ojă preferată pentru că înainte să plec în vacanță mi-am făcut unghiile cu acril (un nude rose), tocmai pentru că nu aș fi avut timp să mă dau cu ojă și în Ro le-am refăcut cu gel. Acesta este modelul cu gel:

Costumul de baie

La plajă și la piscină am purtat în fiecare zi altul prin rotație daaar preferatul meu a fost unul alb de la H&M, confortabil și ochios.

Băutura preferata

Sursă foto
Ahh am rupt stilul cu Frappe-ul: pe plajă, acasă, la terasă. Am baut non stop Frappe pentru că nu suportam să beau cafea normală, caldă, pe căldura aia.

Autobronzantul preferat

Nu am folosit niciodată și nici nu mă tentează. Momentan…

Melodia preferata

Hmm din multele melodii noi pe care le-am ascultat în mașină pe drumul spre casă, spre mare și înapoi, cel mai des puneam pe reapeat un mix al melodiei Inei – Heaven și mai mult de atât mi-a plăcut :

Accesoriul preferat

Pe lângă ochelarii de soare nelipsiți de pe nas și geanta de plajă pe care am folosit-o aproape toată vara la piscină și la mare, portfardul de la Victoria’s Secrets a fost accesoriul preferat. E destul de încăpător, a avut loc crema cu protecție solară, pensulele, machiajele și alte chichițe pe care le luam după mine.

Parfumul preferat

Bamboooo! Gucci Bamboo! Dacă aveți ocazia să îl încercați în magazin veți vedea cum a mirosit vara pentru mine. Absolut genial. 💖

Cartea preferată

După ce am terminat cele patru volume ale seriei Crossfire, așteptam cu nerăbdare ultimul volum, numărul cinci. Când a apărut nu am găsit varianta E-book așa că l-am comandat în format fizic și am pus mâna pe el când am ajuns în țară. În trei zile a fost gata 😍

Ce am asteptat cu nerăbdare

Am așteptat cu nerăbdare vacanțaaaaa!! Întâlnirea cu familia. Nopțile state în bucătărie până târziu la taclale cu mama și sor-mea. Ieșirea direct afară din casă dimineața inspirând aer curat. Zilele de relaxare la piscină. Nopțile calde de vară petrecute în curte, mâncând pepene. Hainele de vară. Îmbrățișarea mamei. Motanul meu Guffy și My sweet dogs Balloo şi Donna. Toate lucrurile mărunte care îmi lipsesc când sunt departe. Pentru mine vara a început când am plecat spre țară și s-a terminat când m-am întors. Nu numai din cauza despărțirii de familie cât și diferența majoră de vreme.

 

Care sunt lucrurile care te-au definit vara asta? Preluati si voi leapsa daca aveti timp si lasati linkul in comentarii. Ca sa nu rup firul am sa dau si eu mai departe leapsa Teodorei, Iuliei si Irinei.

23 thoughts on “Summer Lovin’ Tag

 1. Mă bucur mult că ți-a plăcut tag-ul. Ah balsamul acela de buze e fix pe gustul meu ca să nu mai vorbesc despre portfardul acela de la VS. Am o mică slăbiciune pentru glitter și paiete, purtate desigur în moderație. O să caut și eu Crossfire să văd despre ce este vorba. Hugs

  1. Și eu cât l-am urmărit să-l prind la reducere sau o ofertă ceva!:)))
   Crossfire mi se pare ca e mai mult decât un roman de dragoste, deoarece poveștile lor separate se lovesc atât de tare de realitate. Ah și e destul de complex. Dragoste, drama, umor, acțiune.. Cu de toate!:))
   Huugs!

 2. Am urmarit cu mare drag articolul,samponul uscat si parfumul se afla intre preferatele mele. Voi prelua si eu TAG-ul si voi continua sa iti citesc blogul, l-am descoperit curand, insa din prima jumatate de ora am simtit ca-i nevoie sa te urmaresc! :)) Mult succes!

  1. Chiar te rog! Vara tocmai a trecut și ar fi minunat să o închei cu un articol dedicat!

   Mulțumesc frumos, mă flatezi!! Mult succes și ție, observ că ți-ai făcut curaj și primul mini articol l-ai postat! Spor la scris și multă inspirație :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 MMaraStyle. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up