Site Overlay

“Makeup is not a mask that covers up your beauty; it’s a weapon that helps you express who you are from the inside.” – Michelle Phan

Tangle Teezer

Hello beautiful!

Că tot v-am arătat ce mi-am cumpărat simt nevoia să fac câteva review-uri. Încep cu această perie minunată deoarece a fost cel mai ușor și rapid de testat.

Ea arată cam așa :

image

image

image

image

Am cumpărat-o dintr-un magazin Etos ( nu știu dacă se găsește și în afara Olandei hahaha ) adică dintr-un magazin cu produse cosmetice, standuri de make-up (L`Oreal Maybelline Rimmel London etc.) printre care și un colțișor cu chestii pentru păr. Coincidența a făcut ca exact cu câteva zile înainte văzusem review-uri pe youtube pentru peria asta. Am văzut unele pozitive altele mai mult sau mai puțin negative. Daaar cine poate rezista tentației când vine vorba de shopping? :)) Am cumpărat-o!

După cum scrie şi pe cutie ar trebui să descâlcească părul fără să tragi, fără să îl rupi și fără durere (pain-free). De asemenea se poate folosi pe părul ud/uscat.

Eu sunt genul de persoană care se piaptănă doar înainte de duș ca să îmi pot spăla mai bine părul. În rest nu îmi place deloc pentru că am un păr așa fain de se încălceşte în 2 min după ce l-am periat 10.

Opinia mea?Cred că este mult mai eficientă pe părul drept/ușor ondulat/cu fir subțire. Nu spun că nu își face treaba dar tot trebuie să tragi…cel puțin pe al meu păr: ondulat spre creț, fir grosuț, lung aproape până la fund, destul de des și vârfuri despicate…momentan:)) poate mă tund puțin puțin :d .

image

BUT..

Cu siguranță face diferența! Prima dată când am folosit-o am fost uimită de cum îmi rămâne părul după periat. Mmmmm parcă îi schimbă textura! Chiar dacă pe ici pe colo a trebuit să “trag” ( din cauza firelor despicate ) e super tare. Dă puțin volum părului și îl face mătăsos.

image

Aaa..am încercat-o și pe părul ud. Dacă o perie normală nu face față în general, aceasta se descurcă de minune! Aici chiar nu te mai trage :))

Deci, da! Merită! Nu e o perie ca oricare alta.

ATENȚIE!
În comerț sunt multe perii de acest gen false. Au perii mai rigizi, forma alungită cu o porțiune fără peri. Probabil și eficiența este îndoielnică.

image

Sursa : google images

Te salut șiiiii dacă te-am făcut curioasă poți afla mai multe dănd un click AICI iar dacă o ai deja nu ezita să lași un comentariu și spune-mi părerea ta!

Pupici
💋

4 thoughts on “Tangle Teezer

    1. Am pus linkul la sfârșitul postării! Unde scrie AICI este site-ul tangleteezer.ro . Acolo găsești descriere la produse și preț . Pupici :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 MMaraStyle. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up