Site Overlay

“Makeup is not a mask that covers up your beauty; it’s a weapon that helps you express who you are from the inside.” – Michelle Phan

Tatuaje

image

Sursa foto

” Îmi doresc “, ” am ” sau ” nici nu vreau să aud de ele “. Cam așa împart eu persoanele când vine vorba de tatuaje.

Bun, ne dorim! Ce facem în privința asta? Căutăm idei. Cum? Întrebăm rudele, prietenii, colegii, persoane populare sau persoane publice ” ce tatuaj mi s-ar potrivi? ” sau mai bine le cerem o idee, nu? E mai simplu așa : ” dă-mi și mie o idee de tatuaj “. Toți își dau cu părerea, tu aduni idei și păreri, îl alegi pe cel mai mișto și mai şmecher, te duci la primul salon pe care îl întâlnești în cale și gata. Ești tatuat pe viață cu cine știe ce mâzgălitură oribilă pe care mai târziu, adica în cel mult o săptămână, ai sa o detești și ai să preferi să-ți tai mâna,piciorul sau bucata aia de carne, decât să te trezești în fiecare dimineață cu dinozaurul acela cu inimioare, şase picioare de păianjen,urechi de iepure şi coadă de şobolan, colorat în culorile curcubeului și pe care ai dat o avere să ți-l facă un neîndemânatic care şi ăsta abia și-a deschis salon din banii lui tăticu’ și nu are nici o legătură cu arta. The end!

image

Sursa foto

image

Sursa foto

Da dragelor și dragilor, acesta ar putea fi The end-ul vostru dacă nu vă gândiți mai bine înainte de a lua o decizie atât de importantă dar căreia voi, adolescenții fără minte din zilele nostre nu îi dați importanță absolut deloc, tratând problema ca pe o joacă de copii.

image

Sursa foto

Așadar băieților, fetițelor care vreți tatuaje, nu vă aruncați cu capul înainte. Pomenesc doar băieței și fetițe deoarece îmi place să cred că persoanele care au trecut de o anumită vârstă au deja o idee despre cum şi cu ce se mănâncă o treabă de asta. Un tatuaj nu e ceva pe care îl puteți șterge cu buretele când nu vă mai place sau când vă plictisiți de el. De aceea acordați mai mult timp atunci când se înfiripă în căpșorul vostru această idee.

image

Sursa foto

Un tatuaj trebuie să vă reprezinte. Un tatuaj trebuie să spună o poveste. Un tatuaj trebuie să însemne ceva pentru tine. Pentru TINE. Nu pentru altcineva. Nu e musai să îl vadă toată lumea. Nu e musai să fie la modă. Moda trece. Dar pe pielea vostră el rămâne întipărit. Un tatuaj trebuie să fie ceva personal nu ceva pe care ți-l faci doar ca să arăți cât ești de tare. Un tatuaj e mai mult decât atât. Poți să fi desenat din cap până în picioare și să nu însemne nimic sau poți să ai un cuvânt în cel mai ascuns loc de pe corpul tău și să însemne totul pentru tine. Gândește-te bine! E ceva cu care rămâi toată viața. Nu te gândi că tehnologia de acum ne permite îndepărtarea lor pentru ca nu ai să îți permiți tu această procedură, nu tocmai ușoară și nu tocmai eficientă 100%.

După toate astea veți trage concluzia că fac parte din categoria ” nici nu vreau să aud de ele ” dar dimpotrivă, sunt dintre cei care își doresc. Dar motivul pentru care am decis să fac acest articol a fost șocul pe care l-am avut după ce am citit câteva comentarii de genul : ” vreau si eu o idee de tatuaj ” ” cine îmi zice și mie unde s-ar vedea mai bine să-mi fac tatuaj ” ” vreau să-mi fac tatuaj. Idei? “. Cometarii la poze cu tatuaje, ba chiar la poza unui artist și mi-am amintit direct o întrebare citită mai demult ” ce tatuaj credeți că mi se potrivește fetelooor?? ” pe o pagină de facebook destinată fetelor și am zis stop. Nu se poate! Chiar așa de mult ne lăsăm influențați? Pff. E trist. Credeam și speram că noua generație va fi mult superioară celor care au trecut, dar m-am înșelat.

Sper că sunteți mulți cei care îmi împărtășiți părerea și nu sunt eu nebună sau ” înapoiată ” . Dacă și pe voi vă mănâncă degetele să comentați, aș fi curioasă să vă citesc opinia. ✌

Pupici
💋

Like ☆ Share ☆ Follow Me : FacebookBloglovin

8 thoughts on “Tatuaje

  1. Imi place partea asta : “Poti sa fi desenat din cap pana in picioare si sa nu insemne nimic si poti sa ai un cuvant in cel mai ascuns loc de pe corpul tau si sa insemne totul pentru tine”.
    Eu am un diamant pe spate,pe ceafa mai exact si consider ca ma reprezinta perfect chiar daca nu stie multa lume de existenta lui.

    1. Mulțumesc! Exact asta am vrut să transmit și eu. Nu contează câte persoane îți vede tatuajul atâta timp cât tu știi că îl ai și că te reprezintă. Bravo pt alegerea făcută. Pupici.

  2. Si eu ma gandesc sa-mi fac un tatuaj. Dar ma mai gandesc la ceva. Imi place o bluza, dar se invecheste si nu-mi mai place si o arunc. E simplu, nu? Dar cu tatuajul ce faci cand nu-ti mai place? Il decupezi 🙂 Asa ca ma mai gandesc…

    1. Da. Îl îndepărtezi cu laserul și mori de durere :)) sau faci complicații și rămân cicatrice. Și eu am câteva în minte dar mai stau să analizez ce și cum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 MMaraStyle. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up