Site Overlay

7 Trucuri pentru cuticule frumoase

Tocmai am făcut un articol pe această temă și m-am simțit inspirată să fac și o listă cu tipsuri. Ce ne-am face dacă nu ar exista mici artificii care să ne facă viața mai ușoară.

image

Ca să menținem cuticulele frumoase nu este de ajuns doar o zi pe săptămână dedicată lor. În fiecare zi trebuie să le acordăm puțină atenție și ele ne vor răsplăti (yeeaah, right)

1. Dacă ai rămas în pană de bețișoare, adu-ți aminte după ce faci duș și cuticulele sunt moi să le împingi ușor  cu unghia. Nu apăsa tare, fi delicată!

2. Orice ulei ai prin casă e bun pentru cuticulele tale! De cocos, argan, măsline, orice. Nu spune nimeni că trebuie să cheltui o avere pentru asta.

3. Când le masezi cu ulei sau cremă, ai grijă să faci asta cel puțin 15 secunde pentru fiecare unghie/cuticulă.

4. Apropo de cremă, de fiecare dată când folosești cremă de mâini, adu-ți aminte și de ele! Insistă puțin pe fiecare deget în parte!

5. Dacă te-ai zgâriat sau ai o inflamație ( minoră) în zona cuticulelor, crema de gălbenele face minuni! Sau cel puțin poate grăbi vindecarea.

6. Cumpăra produse (ulei de cuticule/cremă) small size pe care să le porți după tine. Oriunde ai fi și îți simți mâinile/cuticulele uscate, soluția stă la tine-n geantă.

7. Încearcă să nu stai prea mult cu mâinile în apă. Și așa de cel puțin două ori pe săptămână ne spălăm părul iar unghiile se îmbibă cu apă, la fel și cuticulele. Folosește mănuși când speli vasele/faci curățenie. În felul ăsta îți protejezi manichiura și unghia. Vei vedea că straturile unghiei vor rezista mai bine, nu se vor exfolia și nici cuticulele nu se vor crăpa.

     Sper că îți sunt de ajutor și dacă am omis ceva, căsuța pentru comentarii este toată a ta!

Cu drag,

image

Take care!
Kisses!
💋

For more
don’t forget to :
Like⭐Share⭐FollowMe

💛
Bloglovin
💙
Facebook
💜
Twitter
💚
Instagram
💞

6 thoughts on “7 Trucuri pentru cuticule frumoase

  1. ghelbere elena says:

    Citindu-te pana acum am aflat multe lucruri despre care nu stiam. Multumesc pentru acest articol si sfaturile pe care mi le-ai dat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 MARA. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up