Site Overlay

Wild Child Baked Eyeshadow Palette – BH Cosmetics Review

      Pe vremea Black Friday-ului am cumpărat această paletă frumoasă de la Bh Cosmetics împreună cu încă una și niște sclipici. Dar pe cele din urmă le veți vedea în viitorul apropiat.

       Am văzut paleta într-un tutorial pe YouTube  ( nu îl mai știu ) unde era precizat și site-ul și prețul. Fiind convenabil și văzând că are niște culori pe care eu ador să le folosesc în machiaj am hotărât să o cumpăr.

image

      Ea mai are doua surate Wild at Heart și Wild and Free. Nu mai are rost să intru în detalii pentru ele, dar dacă sunteți curioase un click AICI vă va trimite către un review complet cu toate cele trei și un exemplu de machiaj pentru fiecare în parte.

image

      Acum să revenim la oile noastre. Per total îmi place mult de tot și nu regret nici un cent. Sunt pigmentate și sidefate exact cum îmi place mie. Combinația de culori aleasă de mine oferă posibilitatea unui look de zi cât și de noapte, un machiaj mai complex cât și unul simplu.

image

image

       Pentru mai multă intensitate puteți aplica o bază albă. De asemenea culorile rezistă mai bine cu o bază decât fără. Avantajul baked este că se pot aplica umede sau uscate după preferințe.

Ce să mai zic? Să-mi trăiască!Hahahaha

Îmi place, își face treaba și pentru doritoare răsfoiți site-ul Bh Cosmetics și o veți găsi cu o reducere actuală de 61% la prețul de 8.5$ 

image

Pupici!!
    💋

Like ☆ Share ☆ Follow Me :
FacebookBloglovin
TwitterInstagram

Author: Mara

Makeup artist, blogger si vlogger. Norocul face sa-mi pot exprima creativitatea atat in job-ul de zi cu zi, ca makeup artist, cat si prin scrisul pe acest blog, prin fotografiile pe care le fac modelelor sau poduselor si videoclipurile pe care le creez pentru canalul de YouTube. Toate se imbina perfect si le puteti descoperi rand pe rand pe acest blog devenit baza a tot ceea ce fac.

6 thoughts on “Wild Child Baked Eyeshadow Palette – BH Cosmetics Review

  1. Ups. Nu am văzut tot comentariul :)) Da sunt pigmentate, cel puțin astea. Și mai am o paletă, îi fac review curând și am vazut multe tutoriale oe YouTube cu produse Bh. Mie mi se pare totuși că nu rezistă foarte mult. Fără o bază bună și fără fixare. Eu nu am folosit. Dar e raport bun calitate – preț. Pupici :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 MARA. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes
Scroll Up